hamradioshop.ro

Sesiune ordinară de examinare pentru obținerea certificatelor de radioamator la București


Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii anunţă susţinerea sesiunii ordinare de examinare pentru obținerea certificatelor de radioamator.

Examinarea va avea loc în perioada 23-24.04.2024 începând cu ora 10:00, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații - Direcția Regională București din str. Lucian Blaga nr. 4, bl. M110, Tronson 1, sector 3, Bucureşti.

Dosarul de înscriere la examen va cuprinde: cerere-tip (disponibilă pe pagina ANCOM dedicată radioamatorilor https://www.ancom.ro/radioamatori_2899) și copie după actul de identitate. Dosarul de înscriere se poate depune direct sau prin poștă la următoarele sedii ANCOM: Sediul central sau sediile Direcțiilor Regionale (București, Muntenia, Cluj, Iași sau Timișoara), adresele de contact fiind disponibile pe pagina de Internet: www.ancom.ro .

Dacă solicitantul dispune de o semnătură digitală autorizată, dosarul de înscriere semnat digital se poate transmite în format electronic la adresa de e-mail: ancom@ancom.ro.

Data limită de depunere a dosarelor este 15.04.2023 (data înregistrării la ANCOM). Informaţii suplimentare la sediul ANCOM, persoană contact: Aurel Cîțu, tel: 0372.845.007; mobil: 0732005611; e-mail: aurel.citu@ancom.ro.

ANCOM

1379

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "Sesiune ordinară de examinare pentru obținerea certificatelor de radioamator la București "
Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact