Vanzari | Cumparari | Diverse | Cautare | Categorii | Aveti de comentat o tranzactie? Introduceti un anunt
#V-165644 - MiniPC Pt.Yaesu Ft-857/897
Tipul anuntului: Vanzari        
Categorie: CALCULATOARE SI TEHNICA DE CALCUL
Anunt introdus la: Joi, 8 apr 2021 - 19:17:29
Autor: Cristian (rcristian)
Indicativ radio:
Email:
Telefon:
Adresa postala: Bucuresti
Pret: 400 LEI
Informatii suplimentare: https://lajumate.ro/minicalculator-pentru-transceivere-yaesu-ft-857897-12321394.html
Vând Minicalculator Acer EEE B202 Pentru Staţii Radio (Transceivere) de radioamatori Yaesu Ft-857/897 Etc...
Configuraţia:
HDD Sata de 320GB, memorie RAM DDR2 de 2Gb (extensibilă, disponibile două sloturi), Procesor Intel Atom N270 (dual core) de 1.6 GHz, 4 porturi USB, placă de sunet onboard cu Mic In, Line Out, Headphone Out, etc.
Alimentare: 12Vcc, consum Maxim 30W.
Este configurat special pentru a controla (dacă aveţi probleme cu display-ul staţiei sau cu vederea) un Transceiver Yaesu Ft-857/897 etc. dar și oricare altul, face repetor simplex (papagal), lucra în mod CW sau moduri digitale, înregistra traficul, programa memoriile transceiverului, și multe altele, având deja instalate softurile necesare.
Este instalat Windows 7, dar se poate reconfigura foarte ușor (imaginile sintemului sînt salvate în HDD) cu Windows XP (Lite) sau Windows XP Sp3.
Transceiverul se poate conecta prin interfaţa pe USB > RS232 sau direct. Interfeţele se găsesc de cumpărat la preţuri modice sau se pot confecţiona extrem de simplu și ieftin.
Avantajul alimentării cu 12Vcc face că să nu mai fie nevoie că interfeţele de conectare între transceiver și PC să fie cu izolare galvanică și astfel să nu se introducă zgomot în spectrul radio și să deranjeze astfel recepţia (dacă sursă este liniară) etc.
Are dimensiuni mici: adâncime 17 cm, lăţime 22 cm, grosime 3 cm.
Avantaje faţă de laptopuri sau alte PC-uri.
1. Tensiunea de alimentare de 12Vcc fiind aceeaşi cu a trasceiverului elimină necesitatea izolarii galvanice dintre ele.
2. Elimină tensiunile periculoase apărute intre tranceiver şi PC datorate surselor in cumutaţie chinezeşti de proastă calitate de 19Vcc folosite uzual de laptopuri, mini pc-uri sau şi mai rău a pc-urile normale.
3. In cazul alimentării din sursă liniară lipsesc cu desăvirsire zgomotele in spectrul RF care fac receptia aproape imposibilă in HF plus că ansamblul transceiver, sursă, etc. este izolat galvanic fată de reţeaua de 220Vca, scutindu-ne astfel de multe neplaceri (cei care le-au avut inteleg la ce mă refer) mai ales dacă avem antene long wire etc.
4. Este foarte silenţios, fiind extrem de fiabil putând functiona mult şi bine fără probleme.
5. Nu necesită nici un fel de asistenţă, după configurare, cand este pornit işi vede de treabă singur.
6. Are instalat Windows 7 si Windows XP, deci nu trebuie sa fi expert in linux ca să-l configurezi sau sa lucrezi cu el, dar totuşi este protejat la viruşi sau alte atacuri daca este conectat la internet.
Prefer să fiu contactat pe email.
Aparatul va fi expediat din Bucuresti, chiar dacă eu nu mă aflu in ţară şi va fi ambalat pentru a asigura transportul in condiţii de siguranţă.
Datorită numărului mare de ţepari care nu ridică coletele, imi rezerv dreptul de a refuza cererile care nu-mi prezintă incredere.
Detalii la cerere, pe email.

MiniPC Pt.Yaesu Ft-857/897

Vazut de 30 ori

Anunturi vanzari   Anunturi cumparari   Anunturi diverse   Introduceti un anunt

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact