hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: In afara de radioamatorism mai practicati si alte activitati (sporturi, alte hobby-uri) in timpul liber?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 13-august-2007 si s-a incheiat la 20-august-2007

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Alex la data de 2007-08-13 18:27:47 (ora Romaniei)
 • Mi se pare ca radioamatorismul se leaga strans de electronica, apoi de natura, de munte... toate astea
  aduc dupa sine, o mai buna intelegere a mediului in cre traim, legand de el, de exemplu, conceptele de eficientizare, rationalizare a consumurilor noastre de ori ce fel, deci un pic de ecologie.
  Pe scurt, ca un exemplu, la intamplare:
  Ca radioamator, intelegi ce este un "Amper".
  Intelegi, faptul ca, un bec fluorescent cu balast electronic, se hraneste cu amperul ala, si 10 ore, fata de un bec cu filament de wolfram care il mananca intr-o ora si ceva...
  Mi se parea aproape imposibil sa fi "doar" radioamator"...

 • Postat de Coatu Cezar la data de 2007-08-15 13:12:14 (ora Romaniei)
 • Hobby inseamna relaxare. Fie ca mergi cu statia si antenele pe munte, in mijlocul naturii, fie ca vizitezi virtual intreaga planeta, radioamatorismul completeaza celelalte pasiuni.
  Sunt NUMISMAT amator, dar asa am ajuns si arheolog amator cu numeroase cercetari si cautari incununate deseori de succes.Sunt pasionat de fotografie, deci o poza pe munte nu va lipsi de cate ori ies in natura.Asa am o bogata colectie de imagini.Cred ca fiecare trebuie sa mai aibe un hobby in plus.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact