l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce calificativ acordati organizarii de catre FRR a alegerilor pentru noul Consiliu de administratie?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 19-mai-2008 si s-a incheiat la 26-mai-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (12)  

  • Postat de George la data de 2008-05-19 10:10:43 (ora Romaniei)
  • Probabil ca F.R.R. ramane fidela principiului "poporu' consuma sampanie si caviar prin reprezentantii sai". Am cautat pe site-ul oficial un material cuprinzand raportul de activitate, raportul comisiei de cenzori, etc. Este sublim, dar lipseste...Stiu ca la o emisiune QTC s-a vorbit ceva despre bugetul pe anul precedent, dar tangential. Nu exista nimic in format electronic oferit spre consultare publica. Constat cu mahnire ca ne apropiem cu pasi mari de un nou simpozion si site-ul oficial al Federatiei nu a publicat inca rezultatele Campionatului de creatie tehnica desfasurat la Campulung-Moldovenesc. E drept, ele s-au "dat" la QTC. Dumneavoastra ati notat cumva acest lucru pe hartie? Sau are cineva o memorie atat de buna incat sa reproduca clasamentul din memorie? Stiu, ma veti trimite sa caut in colectia revistei din pod dar parca mai usor este sa accesez pagina web F.R.R. Poate sunt rautacios, dar cum pot judeca activitatea unui organism incremenit intr-o ermeticitate a comunicarii demna de anii '60? In secolul acesta, comunicatiile au distrus comunicarea, HI!

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-05-19 13:17:43 (ora Romaniei)
  • Desfasurarea AG FRR cu alegeri a trecut....intr-o atmosfera vazut de afara vadit in "liniste".Nu stiu de ex. ca "lupii singuratici" din YO si "renegatii" (numiti cei de la YO5KUW de cei de la YO5KAD) vor mai putea vre-o data apropia de FRR care ar trebui sa se preocupa de apropierea Ham-i lor din YO. Scriu aceste randuri cu un sentiment de frustrare - fiind in afara de FRR. Cred ca majoritatea alesilor vor binele radioamatorismului romanesc dar nu inteleg ce cauta YO5OEF in comisia de apel - cel care m-a indepartat de YO5KAD al carui membru am fost din anii 60 ca si presedinte ales. Cel care in seara "revelionului YO5KAD" in Ian. 2008 in stare de ebrietate deranja un QSO intre mai multi din HA - OE - YO adresandu-mi cuvinte injurioase - injosire (emisiune inregistrata!) la care nu am reactionat deloc dar a starnit dezaprobare in banda. Fara sa tina cont de desfasurarea QSO - ului de grup apoi a intrat cu YO2UW la care a continuat denigrarea mea de si Misu a incercat sa potoleasca. Se mandreste de rezultate remarcabile...de si se stie - a intrebat cineva pe YO5BJW cate concursuri si cate DX - uri a facut cu indicativul "sefului"...cel care are o surzenie acuta? Oare ar intelege cineva ce a fost in sufletul meu cand ca prieten dar si ca presedinte am vrut sa determin acest dictator sa mai asculta si doleantele membrilor altfel am sa dau demisia la care mi a cerut sa ma retrag si din radioamatorism? A pus cineva problema la AG aratand cu degetul spre unul macar din cei "propusi" ca a facut frauda - a mintit si ca atare nu are dreptul moral de a candida? NU! Oare nu suntem in stare de un comportament pragmatic - sincer si combativ? De ce si de cine ne este frica? Acei ani de dictatura comunista chiar ne a transformat in roboti umili si asta se transmite si urmasilor pe cale genetica? NU CRED! Mai de graba cred ca ne complace in "lasa-ma ca te las" - miserupismul - sau...poate vine odata cineva care va face bine. Nu...noi totii cu cugetul curat si sincer trebuie sa facem bine si pentru Tine care ai citit aceste randuri dar impreuna cu Tine!

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-05-19 14:49:48 (ora Romaniei)
  • MAi MIKI, mai ... ce te agiti atata! Nu stiai ca "cei ce aseamana se aduna"! De ce pui numai ofurile directe legate de tine inainte ca argument. Lumea poate sa spuna ca sunt partinice. Eu, nu de foarte mult timp, am sesizat un aspect mult mai GRAV - FRAUDAREA INTENTIONATA A CONCURSULUI IARU HF! - cu loguri si indicative fictive - actiune care a fost organizata de catre si derulata sub coordonarea (el nu putea, ca nu se pricepe la asa ceva) individului in discutie! Actiunea a fost chiar insusita de el (in numele "grupului" pe care l-a coordonat - vezi doamne, vina e colectiva, nu conteaza coordonatorul)= si ...? ... nu s-a "autosesizat " nici un farizeu vigilent! DE ce ? Acelasi profil moral!
    Ce te astepti de la un om, care desi a fost militar de cariera, statul a investit bani in formarea lui, nu prea a fost in stare sa faca fata la "arma" lui, drept urmaRE S-AU DESCOTOROSIT DE EL - au trecut-o la 'garzi patriotice" (cunosti structura nu?), aparare civila, etc. Nefiind bun nici de asa ceva - l-au scos la pensie! = dupa care MINUNE - si-a gasit vocatia vietii: mare radioamator! - chiar INSTRUCTOR - angajat BUGETAR (din nou?) - si de ce nu, membru in comisia de apel a FRR! Ce te miri? Avand la baza "lunga experienta" de viata, a devenit chiar un radioamator "MODEL" - adica membru al YO DX Club - cum? - nicidecum prin munca, performanta proprie - prin munca altuia, care face pe operatorul in nemele lui si cu indicativul lui!
    Da - sata este profilul moral = de asa oameni are nevoie fostul si actualul FRR - numai asa oameni nu o sa puna niciodata intrebarea : mai salariatilor bugetari (directi sau indirecti) pe seama radioamatorismului - de ce nu faceti treaba bine = pentru care sunteti PLATITI! SI uite asa - "lasama sa te las" - treaba cu HAM RADIO YO a ajuns , unde a ajuns! ... si se pare ca inca mai e loc .. spre culmile socialismului victorios!

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-05-19 14:58:40 (ora Romaniei)
  • Scuze, dar MIKI m-a provocat, si m-am abatut de la esenta, ceea ce vroiam sa zic: Am fost acolo, am vazut. AG a fost organizat excelent, astfel incat sa se asigure, sa iasa totul bine pentru unii (organizatorii) = pentru cei ce aveau mare nevoie de = LINISTE si FUNCTIE (unii cu salariu) pentru macar inca 4 ani! "Scopul scuza mijloacele" NU? Democratie, bun simt, profesionalism, lustrare..? HI! - de unde si pana unde asemenea pretentii? .. si de la cine?

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-05-20 21:33:55 (ora Romaniei)
  • Succint si concis: AG din 17. 05. 2008 = circ pe gratis, urmat de petrecere / udat bine - in cercul restrans al realesilor poporului!

  • Postat de nam la data de 2008-05-21 13:42:09 (ora Romaniei)
  • Cu alte cuvinte:"La vremuri noi ,tot noi!"...Ca in politica se aleg intre ei aceias oameni...

  • Postat de Dan la data de 2008-05-21 14:57:14 (ora Romaniei)
  • Fara suparare , dar vad extrem de multa frustrare in comentarii , o amestecatura de acuzatii si comparatii cu alta perioada. Ce s-a intamplat acolo , nu se intelege nimic, poate sa faca cineva in mod obiectiv un brief ? Cu respect.

  • Postat de Dan la data de 2008-05-21 15:22:56 (ora Romaniei)
  • Cu scuze , revin. Am vazut pe hamradio.ro info despre adunarea de alegeri , am vazut infrangerea si acum inteleg de ce sunt aceste comentarii. Dar eu nu as renunta , poate la urmatoarele alegeri , se voteaza de catre reprezentanti altceva . Cu respect, Dan

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-05-22 06:10:08 (ora Romaniei)
  • Ma bucur pentru DAN! Un om poate sa fie foarte fericit daca pretentiile lui de INFORMARE sunt la nivelul celor prezentate despre AG pe http://www.hamradio.ro! Ce fericiti trebuie sa fie cei care se multumesc cu atat! Nu-i intereseaza nici macar cate voturi valid exprimate (conform statut) a obtinut fiecare candidat in parte! Bine ca am avut "comisie de numarare" - care a analizat, a dat din cap, si a "votat" si ei = adica , conform doleantelor "organizatorilor" au taiat si ei pe buletinul de vot - si iacata rezultatul glorios! Asta e rezultatul - prezentat pe "oficiosul" FRR! Asta este informarea "cuprinzatoare" de care DAN Anonimus este asa de multumit!

  • Postat de Infrangere ?? Nu !! Manipulare !! la data de 2008-05-22 23:11:12 (ora Romaniei)
  • Dl. Dan, ori sunteti tanar ori nu ati participat niciodata la o sedinta PCR (eventual sindicat, cureaua de transmisie intre mase si partid).Dom'le , pentru cine cunoaste subtilitatile piesei,asta este o noua capodopera !! Sedinta pentru anuntarea candidatului din "Scrisoarea pierduta" este compunere pentru scolari.Aici nu e vorba de INFRINGERE. Daca era infringere era simplu si banal.A vrut o mina de oameni sa vina la conducere cu sperante de mai bine, sedinta nu a fost convinsa de argumentele lor si nu au fost votati.Aici e vorba de manipulare!!Poate e si vina lor,caci lobby-ul trebuia pornit mult mai devreme.Pai credeti ca Mitica de la Liga porneste aranjamentele pentru sustinere cu o luna inainte ?? Trebuia pornit mai demult, pe toate canalele posibile, discutii de la om la om , in fiecare judet cu "baronii locali".Trebuie procedat exact ca in Fotbal sau Politica.Daca vrei sa ajungi la "putere" in CA FRR,trebuie sa ai staff serios gen Cozmanci,Fluturi,Hrebenciuci etc..oameni care manevreaza si manipuleaza judete intregi.Cei care s-au inscris anul(alaturi de consacrati) acesta au fost niste amatori in ale alegerilor,au fost trecuti deja la capitolul"oi negre". "Opozitia " in radioamatorism trebuie organizata de maine pentru alegerile 2012. Revenind la piesa,actorii sunt geniali.Unul isi freaca necontenit freza,nu pare deloc interesat de ceea ce se discuta.Din cand in cand , intervine cu ton de bunic" Copii , nu va suiti pe soba,altfel e vai de mama voastra!(Tot anul a fost vai de mama noastra, la alegeri e vai de mama voastra!)" sau mustaceste hitru ca plutasu de pe Bistrita care i-a pacalit pe negustorii de lemne din Galati, vanzandu-le lemn putred la pret de lemn de catarg.Atentie insa ! Este un dirijor fantastic!Se ciupeste de ureche , imediat un vuiet de tromboane (vestitii S7 pe care ii auzea 3AVN)din spate,se scarpina in barba, un tumult de aprobare din dreapta salii, foieste ceva aiurea prin hartii, ca prin farmec se ridica un habauc care intrerupe pe vorbitor cu texte de la conferinta cofetarilor.La centru, omul de la "centru".Doar Cotescu mai reusea sa dea personajelor amestecul de aroganta,grosolanie si amenintare subtila "Adica cum , Toara'su ?? Vrei sa stii pe ce s-au cheltuit banu' ??" Imediat dirijoru foieste hartiile si se trezeste cofetarul din sala sa-l atentioneze pe vorbitor ca nu stie bine limba romana, parca 3JW dadea interviu la RTV pentru postul de prezentator.Si uite asa l-a enervat, l-a scos din ritm,omul a uitat pentru ce s-a ridicat si s-a asezat cumincior la loc, fara sa uite sa-si traga dunga de la pantaloni.Si faza s-a repetat de n ori , la orice luare de cuvant mai de Doamne,ajuta.Am ales un exemplu la intamplare, imi cer scuze daca am jignit vorbitorii.Analizati-va prestatiile la rece,singuri, in fata ecranului PC si veti ajunge la concluzia ca v-ati ridicat sa spuneti durerea ce va framanta si cand v-ati asezat, v-a trecut durerea !!Mai rapid ca Saridonul , nu-i asa dom' doctor ?? Revin la omul de la centru.Nu-l cunosc, nu stiu cat cunoaste problemele actuale din radioamatorism.In orice caz, oameni ca el pot fi trimisi cu acelasi succes si la conferinta popicarilor , la radioamatori si la tir .Morga este aceeasi,e omul de la care vine banul,e omul Padihasului trimis sa linisteasca pe ghiauri.El aduce tuiul verde de la Inalta Poarta,stie totul sau aproape totul iar daca are mici ezitari se uita in stanga, totdeauna in stanga.In dreapta se uita degeaba.In dreapta reactiile sunt tarzii sau deloc .Ce vrei draga Neicusorule,din yo7 pina in yo3 ,zdringa-zdringa, hodoronc,tronc si clopotei dringa-linga!! Nu putea pierde coledziul tocmai acu , in 2008 !! Mi-am tras pe CD tot ce s-a postat,e sublim !! Pacat de citeva absente notabile . Unde esti TU,Cornele ?? cat de mult ne-ai lipsit !!Ce partitura magnifica ai ratat !!Printre absenti si citiva oameni de mare bun simt, care s-au lamurit mai demult ca se compromit si au trecut la lucruri pe care stiu a le face foarte bine.Si in actualul CA sunt veniti vreo cativa de buna credinta,pentru care mi-as baga chiar mina in foc.As dori totusi sa ajunga intregi pina la sfarsitul mandatului, sa nu spuna ca presedintele geolog"Eu am vrut, dar m-au invins securistii".


  • Postat de Scribul la data de 2008-05-23 07:29:12 (ora Romaniei)
  • Excelent talent de scriitor!Degeaba latram pe aici ca nu ne aude nimeni si nici nu mai putem schimba ceva acum...zarurile au fost aruncate!...

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-05-24 17:56:26 (ora Romaniei)
  • Este foarte interesant rezultatul: sunt 24 de calificative "bine" (salariatii bugetari (directi / indirecti) ai structurii - ei sunt deosebit de multumiti de "munca" lor. Mai sunt 20 de tuteri , langai sustinatori ai acestora - baietii "modesti" cu satidfacator = restul, MAREA MASA (cca. 75% din total) = caini care latra la luna si nimeni nu-i asculta! Cu acesti "organizatori" credeti ca peste 4 ani va fi altfel? - daca va mai fi. Cu alte cuvinte "rusinica" ANS, "rusinica" fostul CA -FRR! - rusinica, rusinica - fata de cine? Cui (dintre ei) ii pasa? LAtrati baieti, nu aveti decat - vreti nu vreti tot noi suntem cei ce va punem lesa - si asta macar inca 4 ani! - doar nu vom fi fraieri sa demisionam/renuntam!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact