hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Vi s-a intamplat vreodata ca in timp ce efectuati trafic radio sa fiti afectat de o perturbatie care in mod evident era generata pentru a impiedica desfasurarea normala a legaturii radio?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 28-iulie-2008 si s-a incheiat la 4-august-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

 • Postat de Ovidiu la data de 2008-07-28 17:49:20 (ora Romaniei)
 • DA!!!!! Ultima data in IARU, cand fix pe frecventa noastra YR0HQ a venit o "statie" care transmitea clar bruiaj sa impiedice receptia noastra! (aproximativ 90 minute)!!! Nu am parasit frecventa de 3799.8 si apoi ne-a lasat in pace! La inceput credeam ca este locala de la Craiova, dar mai multi radioamatori YO spuneau ca se aude cu acelasi nivel de 59+++ in tot YO!!!! De tinut seama pentru stabilirea "strategiei" pentru 2009!!!!

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-07-28 19:13:18 (ora Romaniei)
 • Da....si inca in BLI pe 3768 Khz in primele zile din Ianuarie 2008 cand in cadrul unei "round table" eram cu mai multi din OE -HA - OM - DL etc. Bruiatorul adresandu - se mie personal cu invective apoi cand lumea indignat s-a retras aceste invective au continuat cu YO2UW Misa tot la adresa mea....hi.Bruiatorul nici nu a ascuns identitatea (totusi are sira spinarii) probabil considerand ca facand parte din CA al FRR beneficieaza de "imunitate parlamentara" - ce lipicoasa este exemplu...hi) Am iertat pentru ca era beat crita....hi.Dupa unii psihologi in stare de ebrietate unii la psihopati manifesta adevarata fata al mentalitatii proprie iar in stare normala doar joaca teatru....hi.
  73 tuturor fara axceptie de Miki

 • Postat de Vasile la data de 2008-07-29 09:38:50 (ora Romaniei)
 • BRUIAJ intentionat am avut cam la toate concursurile incepand de la 144,300 si inclusiv la 1,8 MHz.Cele doua benzi neafectat de BRUIAJ INTENTIONAT este frecventa de 27.MHz si 136 KHz. probabil pe aceste doua frecvente incan nu au aparatura "TOVARESI" care ma simpatizeaza.
  73 Vasile

 • Postat de Vasile (yo6ex) la data de 2008-07-29 12:01:19 (ora Romaniei)
 • Inafara de a plange pe la coltzuri, nu putem face nimic. Cum nu platim taxe, nici ANRCTI nu baga in seama eventuale reclamatii...!

 • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-08-02 10:01:06 (ora Romaniei)
 • Educatie (lipsa), clientela sectiilor de dezalcoolizare, "radioamatori" facuti la "puncte" - militari scosi la reforma (pensie) inainte de termen - pentru "merite" deosebite - iata FAUNA "radioamatorilor" YO care organizeaza si practica bruiajul intentionat!
  Din pacate "pestele de la cap se pute" - adica CA FRR - care desi afost sesizat - cu nominalizarea imbecililor - NU A LUAT masuri - deci agreeaza aceste practici!

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-08-02 15:00:29 (ora Romaniei)
 • Nu cred ca FRR agreaza bruiajele ham-ilor doar ca la noi in YO mentalitatea "lasa ma ca te las" sau "functioneaza si asa" - functioneaza.Probabil mostenire din balcani impreuna cu manele...hi. De fapt in spatele acestor evenimente retrograde sta amenintator o bala mintala care mai inainte sau mai tarziu agraveaza terminand de a transforma oameni care candva au fost corecti si echilibrati in epave.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact