hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce rezultate ati obtinut in banda de 6 metri pana acum in sezonul 2008?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 29-septembrie-2008 si s-a incheiat la 6-octombrie-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

 • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-09-29 16:59:09 (ora Romaniei)
 • Cam subtiri temele propuse... Hai sa vorbim mai bine desapre CQ100, ca repede au sarit scinteile la momentul respectiv. Si la fel de repede s-a dezumflat chestiunea...

 • Postat de Nelu Ilea la data de 2008-09-30 22:24:59 (ora Romaniei)
 • In acest moment in YO,un numar mare de radioamatori poseda aparatura compatibila pentru a fi folosita in banda de 5oMhz.Din fericire(ce mai fericire!!) singura competitie "Memorial YO7VS" 50Mhz, se bucura tot mai mult de o participare relativ multumitoare.Daca tinem cont ca in ultima perioada au fost achizitionate sute de trannsceivere gen:FT857,897,TS2000,2000x,IC706MKIIG samd,nu ar fi lipsit de importanta sa-i facem pe detinatorii acestora sa le scoata din "vazelina " celor 50 de mhz si sa le punem la lucru.In acest context, ma raliez dorintei zecilor de ukv-isti din zona(si nu numai) de a propune condecerii FEDERATIEI ROMANE DE RADIOAMATORISM:organizarea Campionatului National 50Mhz, incepand din anul 2009.Sper ca mesajul meu sa fie receptionat in toata tara de catre iubitorii undelor ultrascurte si in special de catre radioamatorii care indragesc muntii nostri, care sunt in elementul lor in mijlocul naturii.Asigur pe cei indrituiti din FRR ca suntem suficienti pentru a se organiza o asemenea actiune.Un sondaj obiectiv si realist, ar putea convinge.La reauzire in 50Mhz!!

 • Postat de qwerty la data de 2008-10-01 17:25:48 (ora Romaniei)
 • Parerea mea este ca ar trebui desfiintate si Campionatele care exista acu , nu infiintate altele noi.In momentul actual , campionatele nu sunt decat un factor de perturbare , zazanie si potlogarii.Sa vedeti ce liniste ar fi daca dispar !! Daca te lauzi in banda in fata unor straini ca ai castigat Campionatul XYZ din Romania nu intelege nimeni despre ce este vorba in afara celor din "lagarul socialist".Toata lumea stie de concursuri iar concursurile sunt ierarhizate valoric.Urez organizatorilor "Memorial YO7VS" 50Mhz mult succes in construirea unui concurs serios ,cu premii consistente, cu arbitraj ultraserios si transparent astfel incat castigarea lui sa devina un lucru mult mai onorant decat orice asazis Campionat manarit in culise si cu castigatori stabiliti in sedinta FRR.

 • Postat de Ionut (yo9wf) la data de 2008-10-04 16:50:00 (ora Romaniei)
 • Pentru qwerty: dupa felul cum pui problema si dupa cate stii, nu pare sa nu fi radioamator... Dar asta e, in spatele anonimatului putem spune orice... Salutari! (ca 73 nu cred sa stii ca neradioamator...)

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact