hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ati lucrat in concursul CQWWDX, etapa de fonie care s-a desfasurat in perioada 24-25 octombrie 2009?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 26-octombrie-2009 si s-a incheiat la 2-noiembrie-2009

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2009-10-28 08:52:45 (ora Romaniei)
 • Din anii 58 in baza enuntului - "nu - mi umbla gura nu ma doare capul" am primit o "deformatie amatoriceasca" - spre disperarea celor cu urechi profesionale cu exceptia a 10 - 15 QSO - uri im AM am lucrat only CW pana in 1990...prin urmare consecvent iubesc contestele doar in CW...hi.

 • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2009-10-30 14:45:10 (ora Romaniei)
 • Si eu sunt fan CW in concursuri. E si mai putina "galagie" in camera. Zica cine ce-o vrea dar cred ca e mai greu in SSB decat in CW. Totusi am intrat in 21 Mhz. Cu CT-ul cu inregistrari pe vechea placa DVP. Am scos doar cateva cuvinte. Doar apasari pe taste. E cam fara suflet, dar si digitalele sunt doar machina. Corespondentii se bucurau. 182 qso-uri, 61 tzari, 23 zone. Programul de odihna si cu familia, normal. 73s de 4si!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact