hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: La cate concursuri internationale de radioamatori participati de obicei in fiecare an?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 7-iunie-2010 si s-a incheiat la 14-iunie-2010

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2010-06-07 14:14:43 (ora Romaniei)
 • De cate ori am ocazia. Nu fac niciodata multe legaturi, dar trimit intotdeauna LOG, chiar daca am trei legaturi (IPARC din 2009 si BSCC din 2010).
  Ceea ce este interesant ca de fiecare data in concursurile mari realizez tari noi, deoarece corespondentii sunt interesati de fiecare legatura, si au rabdarea sa te asculte si sa te cheme pana cand te pot copia. Si ceea ce este extrem de important este ca deobicei confirma repede legaturile ( ma refer la varianta SASE, prin birou e mai greu). Succes tuturor!

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2010-06-07 14:50:19 (ora Romaniei)
 • Anul trecut am participat la 25 de concursuri in US - toate externe in afara de YODX si BUC.
  In acest an deja am 10 participari. Toate in CW si 90% pe 160m. Daca contest nu e...nimic nu e....hi!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact