hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Aveti pana acum propuneri referitoare la completarea/modificarea Statutului FRR (acestea se primesc pana la data de 1 septembrie 2011)?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 8-august-2011 si s-a incheiat la 15-august-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Safriuc V la data de 2011-08-09 13:01:05 (ora Romaniei)
 • Vrem sau nu sa recunoastem, nu avem in cultura noastra spiritul de asociere si autoconducere, de impunere democratica si respectare a regulilor. Toata educatia nostra, tineri sau mai putini tineri, este in a propune conducatorii, iar dupa ce sunt alesi, in ai contesta, nu acceptam reguli, sau daca totusi sunt cateva acceptate, facem presiuni in a fi schimbate in timpul jocului. Din prea mult subiectivism acceptam conducatorii care prin personalitatea lor se impun dar care nu respecta la randul lor nici o regula. Un nou statut poate contine propunerile tuturor radioamatorilor, sau poate fi facut de o singura persoana, daca nu are la baza principi si reguli care sa poata fii impuse atat membrilor cat si celor care conduc FRR-ul, devine la fel de inutil ca si cel actual. De exemplu principiul democratiei nu exista in actualul statut. Obiectiile, propunerile mebrilor, nu doar ca nu au un cadru in care sa fie analizate, dar individul cu indicativ nu exista decat prin delegati, care nu pot fi reprezentativi cat timp in statut nu se stabilesc reguli in acest sens. In schim statul isi propune ca scop controlul practicari radioamatorismului, oare va reusi candva?

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact