hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: V-ati facut lucrarile de intretinere a antenelor inainte de venirea iernii?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 28-noiembrie-2011 si s-a incheiat la 5-decembrie-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Lari la data de 2011-11-28 22:49:49 (ora Romaniei)
 • DA,acum doua saptamani bunul si nepretuitul meu prieten YO9DHY, D-l Badea Marin fiind in vizita la mine sa ma ajute cu ,,ceva probleme’’, mi-a ,,delegat’’ un angajat de la firma sa si ne-am urcat pe bloc unde era necesar de strans o ancora la pilonul care sustine antenele HF-UHF-VHF inainte ca BABA DOCHIA sa poposeasca pe meleagurile mioritice.........hi !!!
  Toamna trecuta neglijasem acest aspect si sincer sondajul de opinie al lui Ciprian ,,m-a impulsionat’’ sa verific sistemul meu de antene intr-o ultima sambata cu wx frumos.
  Doresc la toti colegii radioamatori sa parcurga anotimpul iernii fara ,,peripetii’’ la antene.Cu deosebita consideratie, Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

 • Postat de Vasile la data de 2011-11-29 00:55:59 (ora Romaniei)
 • Iarna aceasta fiind plecat departe de antenele mele,nu mai fac nicio revizie !Deja o vijelie de Sf.Ilie mi-a rupt un QUAD monoband in 14 MHz, acum sper ca nu mai are ce rupe !Succese celor care au ferme de antene si au mari dureri de cap din cauza lor !73 Vasile !

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact