hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cu ocazia sarbatorilor de iarna din acest an ati primit sau oferit cadouri specifice activitatii de radioamatorism?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 2-ianuarie-2012 si s-a incheiat la 9-ianuarie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

 • Postat de Dan-Liviu VOICULESCU la data de 2012-01-02 12:01:34 (ora Romaniei)
 • Anul 2011 a fost urat. Multa lume s-a concentrat pentru asigurarea mijloacelor de subzistenta pentru familii, resurse pentru cadouri "HAM" au ramas putine. Imi amntesc ca in QSO-urile mele din anii 2008 am RECOMANDAT mai in gluma mai in serios ca a fost perioada favorabila pentru dotare cu echipamente radioamatoricesti, valutele straine erau "jos", internetul prietenos, chiar si din tara gaseai echipamente avantajos. Imi amintesc extraordinara initiativa a FRR, personal a mult regretatului Vasile Ciobanita, YO3APG pentru dotarea noastra cu echipamente de origine militara....imi pare ca pe viitor asta este o buna rezolvare. Stimuleaza si spiritul tehnic in vederea adaptarii echipamentelor dar si alocari de resurse financiare rezonabile, simbolice as zice. Bune si "cele de afara", deja avem ceva dar preturile...

 • Postat de Vasile la data de 2012-01-02 15:50:45 (ora Romaniei)
 • Anul 2011 a fost un an FB pt mine !Am primit un autocadou TS 850 SAt dotat cu filtre suplimentare,DRU-2 si poate si un VS-2 Voice Synthesizer...!Asta o sa vad peste o saptamana !
  LA MULTI ANI tuturor radioamatorilor !
  73 Vasile !

 • Postat de Lari la data de 2012-01-03 20:45:13 (ora Romaniei)
 • Cu putin inainte ca Mos Nicolae sa isi intre in drepturi,de la patru mii de km departare, ,,un Mos generos?? mi-a trimis o interfata industriala si cablurile originale pentru a-mi implini un vis mai vechi,sa pot avea acces la digi mode.Da,criza aceasta care nu se mai termina afecteaza insusi existenta omului pe planeta si daca in anul 2009 nu dotam shackul cu aparatura moderna,cu greu imi mai puteam satisface acest deziderat in urmatorii ani.
  Sper ca in viitor sa putem schimba ceea ce avem acum in shack pentru ca ,,industria de profil sa prospere ?? si prin aportul nostru modest......hi !!!
  Un an nou plin de realizari la toti colegii radioamatori. Lari,YO9CSM, ALEXANDRIA.

 • Postat de Ion la data de 2012-01-04 21:53:19 (ora Romaniei)
 • Cel mai odios cadou pentru mine din 2012 este vestea disparitiei d-nului Vasile Ciobanita, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact