hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Aveti in lucru vreo constructie/proiect care sa doteze statia dv. de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 9-aprilie-2012 si s-a incheiat la 16-aprilie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

  • Postat de COATU CEZAR la data de 2012-04-09 23:42:34 (ora Romaniei)
  • PREGATESC O ANTENA DIRECTIVA STATIONARA (HB9CV) PENTRU 14 MHZ SI UN CALCULATOR PENTRU TRAFICUL DIGITAL IN 10 SI 14 MHZ.
    AM CONSTRUIT DEJA O ANTENA PORTABILA DIRECTIVA PENTRU 7,14 SI 21 MHZ CE O VOI FOLOSI IN TRAFICUL YOFF DIN ACEST AN (SUPORTI IN V DIN UNDITE DE FIBRA DE STICLA DE 6M). MERGE EXCELENT IN CELE 3 BENZI.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2012-04-13 14:10:49 (ora Romaniei)
  • Nici nu stiu cum sa bifez. Suntem pe cale de a ne muta. Aici, la etajul 9 din 9, este un amplasament excelent pentru zona urbana. Etajul 10 este o terasa elegant accesibila, cu atic inalt si cu o pasarela de jur imprejur, si ea cu atic inalt. Suntem aici din anul 2000. Un infarct, (mare, spuneau medicii) m-a determinat sa fiu prudent si sa ma limitez cu antenele. Tare mult as dori sa cumpere un pasionat de radio acest apartament. Pentru xyl-uri, aer curat si unul din cele mai frumoase cartiere centrale ale Constantei. Mergem unde au stat copiii. Et.5 din 8. Pentru acolo fac deja planuri pentru noile mele sarme. Dar voi depinde de altii. Ma voi ruga sa mi se dea cheia de acces. SARBATORI PASCALE IN LINISTE va doresc ! Mircea = yo4si.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact