hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Care este principalul mod prin care sprijiniti clubul de radioamatori la care sunteti afiliat, in afara de plata cotizatiei?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 16-iulie-2012 si s-a incheiat la 23-iulie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de COATU CEZAR la data de 2012-07-17 23:01:56 (ora Romaniei)
 • Participand la concursurile YO si straine de la radioclub, mergand in expeditii YOFF, SOTA si ARER, ajutand financiar cu plata chiriei la sediu, dotari cu materiale si aparatura, antene si cabluri coaxiale, mufe si izolatori, tiparirea de QSL-uri personalizate pentru club, mobilier si material sportiv (cort, umbrela soare, acumulatori pentru portabil, iluminat la 12v, scaunele pliante, pleduri si pelerine de ploaie).
  Am participat si la amenajarea noului sediu ajutand la zugravit si montat mobilierul nou. Fac activitatea de voluntariat de circa 30 de ani si ma simt multumit de rezultatele obtinute. Poate asa vor intelege multi ce este un hobby si cum se promoveaza.

 • Postat de Claudiu la data de 2012-07-18 09:34:52 (ora Romaniei)
 • Fiind unul dintre fondatorii radioclubului YO5KUA, am ales optiunea "intr-un alt fel". Asta deoarece implicarea este pe toate planurile, in limitele pe care mi le permit. Multumesc si celorlalti membri, putini dar inimosi, care sustin activitatea acestui club, desi acest lucru le atrage antipatia altora.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact