hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Obisnuiti sa postati pe lista 3830 scorul obtinut in concursurile internationale in care participati?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 10-septembrie-2012 si s-a incheiat la 17-septembrie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2012-09-12 17:43:26 (ora Romaniei)
 • Postarea scorului declarat pe lista 3830 imediat dupa incheierea concursului ofera in primul rand o evaluare a rezultatelor inainte de afisarea lor de catre organizator si in al doilea rand reprezinta ocazia de a povesti si altora din experienta acestui concurs (propagarea, conditiile tehnice, posibile patanii). In mod traditional dupa marile concursuri internationale (CQWW, ARRL si altele) statiile de top M/M din W se intalnesc pe frecventa 3830 KHz (de unde si numele listei) si raporteaza scorul obtinut, astfel putandu-se afla castigatorul la doar cateva minute de la incheiere. Practica de a posta fisa centralizatoare pe aceasta lista este din ce in ce mai populara, insa foarte putine statii YO au dobandit aceasta rutina (dupa cum se vede si din rezultatele sondajului de pana acum).

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact