hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in concursul international CQ WW DX, etapa de fonie, care se va desfasura in perioada 26-27 octombrie 2013?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 21-octombrie-2013 si s-a incheiat la 28-octombrie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2013-10-28 00:14:28 (ora Romaniei)
 • Inca nu votasem, cand s-a auzit un plici/poc in PC-ul familiei cel din sufragerie. Vasile Ciobanita a publicat din germana cum functioneaza si cum sa modificam o sursa de PC. Sunt familiarizat cu aceste surse in comutatie. M-am apucat de depanare. Am reusit sa repar sursa, (un MOS-FET, doua diode din puntea redresoare si bineinteles siguranta). Dar pliciul se pare ca a trimis un varf de tensiune care a distrus ceva in placa de baza, asa ca PC-ul nu porneste. De trei zile citesc pe forumuri ca sa ma lamuresc de ce si cum. Nu am mai avut atractie spre CQWWSSB, cu toate ca Fery - YO4PX ne-a dat asa de bine indicatii unde sa gasim ce e mai interesant in acest mare concurs. Dar la cel de CW sigur voi face cateva legaturi. 73s de la Mircea = yo4si.

 • Postat de Vasile la data de 2013-10-28 11:13:30 (ora Romaniei)
 • Am facut 22 QSO-uri in 160m cu 50W si un banal INV V nu prea degajat !
  Daca stiam ca am succes....nu ma mai hazardam in alte benzi !
  73 Vasile !

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact