hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat timp dedicati in medie, saptamanal activitatii de radioamatorism?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 4-noiembrie-2013 si s-a incheiat la 11-noiembrie-2013

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2013-11-04 23:16:17 (ora Romaniei)
 • Atentie, intrebarea se refera la saptamina, iar raspunsurile sint masurate in ore, ceea ce poate crea confuzii (eu am patit-o, am raspuns ca si cum as fi fost intrebat de numarul de ore PE ZI).

 • Postat de Misi la data de 2013-11-05 06:55:47 (ora Romaniei)
 • Da,asa e Noni,dar e evident,mai mult de 20 ore ar insemna zinic cca 3 ore, intre 10 - 20 : zilnic ccs 2 ore, etc,cu psibilitatea de repartizare pe o saptamana.Unii nu "lucreaza " in zilele de duminica,eu personal,hobby - ul nu consider munca.
  Intrebarea se poate extinde la proxima ocazie, si cu referire la - sa zicem 5 trepte - privind eficienta a orelor respective,HI dar cred,ca ar fi mai putini respondenti.

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2013-11-05 16:54:02 (ora Romaniei)
 • Depinde ce se înţelege prin radioamatorism: trafic radio, documentare, construcţii, experimentări, EchoLink, vizite la club, alte activitati în domeniu precum software, scriere articole ş.a. Dacă s-ar considera doar traficul radio, realizez o medie destul de modestă din cauza antenelor, singurul loc unde am antene este la tara şi acolo stau maxim 6 luni pe an. La oraş mă ocup de celelalte, arătate mai sus. Mă întreb dacă, în lumina noilor taxe, vor fi impozitaţi şi stâlpii de antenă din curtea de la ţară (am auzit că sunt vizaţi şi stâlpii de comunicaţii, fără alte detalii privind locul de amplasare, deţinătorul etc). Şi dacă bugetul va sărăci tot mai mult, se vor impozita şi ciorile care se aşează pe stâlpi sau pe antene? 73!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact