hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cu ocazia sarbatorilor de iarna ati primit sau oferit cadouri specifice activitatii de radioamatorism?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 30-decembrie-2013 si s-a incheiat la 6-ianuarie-2014

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

 • Postat de Gheorghe Oproescu Tavi (yo4bkm) la data de 2013-12-30 17:31:38 (ora Romaniei)
 • Am raspuns DA. La Cupa Minoritatilor, care se finalizeaza de regula in momentul sarbatorilor de iarna (anul acesta pe 29 dec.), ofer intotdeauna un premiu personal, dupa o schema inclusa in regulament, in afara de trofeele sportive acordate de club. Regret ca nu se inscriu mai multi participanti la a obtine acest premiu special, numarul premiilor ar putea fi mai mare. 73 & LA MULTI ANI 2014!

 • Postat de STOLNICU Petrica la data de 2013-12-30 20:12:33 (ora Romaniei)
 • Am raspuns DA. In fiecare an cu ocazia sarbatorilor de iarna si in spiritul acestora, fac cadouri cu caracter radioamatoricesc, micilor radioamatori aflati la inceput de drum cat si altora mai in varsta. Sentimentul sa poti oferi este unul extraordinar! Cate bucurii se pot aduce daca am alege sa renuntam mai usor la cateva lucruri care ne prisosesc!!Un exemplu aveti aici http://radioclubulromaniei.ro/puterea-de-fi-radioamator-buzau-09-decembrie-2012/. Felicitari inca o data!
  Sarbatori fericite! LA MULTI ANI! 73 de YO9RIJ Petrica

 • Postat de Lari la data de 2013-12-31 18:12:40 (ora Romaniei)
 • Am votat DA. Desi imi doream ceva ,,vitamine industriale’’,o antena performanta adaptata conditiilor vitrege de la bloc si un ,,pacalici de antena industrial’’,evenimentele vietii au canalizat sume importante din bugetul familiei catre rezolvarea acestora.Dar am primit un plic cu $ cu care sa achit costul diplomei DXCC,insigna,returnarea qsl urilor de la ARRL(un pachet de 500 g…hi).Uneori in viata cadourile de suflet cu valoare materiala neinsemnata te fac fericit si indatorat celor care le ofera.Raman recunoscator familiei care ma suporta cu toate tarele mele,……omenesti de altfel.
  LA MULTI ANI SI MULTE REALIZARI COLEGILOR HAMI IN ANUL 2014!!! Cu aceiasi deosebita consideratie,Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

 • Postat de Vasile la data de 2014-01-03 12:17:20 (ora Romaniei)
 • Am votat DA,cu toate ca ce-mi doresc se va finaliza abia dupa ce voi fi peste garla ! HI !
  Doresc tuturor hamilor un an 2014 plin de surprize placate si cu realizari pe toate planurile !
  Tavi YO4BKM !Nu am stiut de acel premiu personal,pot spune ca nu mi-a placut prea mult regulamentul,dar promit ca data viitoare voi face propaganda pozitiva in banda !
  Cu stima Vasile !

 • Postat de Gheorghe Oproescu Tavi (yo4bkm) la data de 2014-01-03 18:03:17 (ora Romaniei)
 • TNX YO9FEH! Regulamentul poate deruta prin constructia sa epica si este facut mai mult pentru lectura decat pentru a fi lecturat la QTC in extenso. Pe viitor va fi data spre citire o varianta scurtissima si se au in vedere unele modificari mai stimulatoare. 73!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact