hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum acoperiti micile cheltuieli ocazionate de activitatea de radioamatorism?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 5-mai-2014 si s-a incheiat la 12-mai-2014

Intrebarea saptmanii a fost propusa de YO6AEI

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

 • Postat de Gheorghe Oproscu - Tavi (yo4bkm) la data de 2014-05-06 15:16:03 (ora Romaniei)
 • "Micile cheltuieli" nu cred că necesită pregătiri deosebite chiar prin numele lor, ele sunt onorate de la sine când apar (pot acoperi o arie de la câţiva lei la sute de lei pe lună, funcţie de veniturile "cheltuitorului" şi se pot referi la un semiconductor banal, un conector etc, dar şi un PA sau o antenă) şi "se strecoară printre degete". Altceva este cu opusul lor şi ar fi interesant de aflat cati si cum le asigură. Deşi cred că important este şi timpul acordat radioamatorismului în totalitate şi care poate suplini în mare măsură investiţia financiară. 73!

 • Postat de Niculet Aurel la data de 2014-05-07 20:24:07 (ora Romaniei)
 • Nu cred ca imi fac probleme financiare.Am avut bani,cind era nevoie,asta pina la pensie,dupa aia mai vedem.... 73 Nick

 • Postat de Misi la data de 2014-05-08 05:42:59 (ora Romaniei)
 • Totdeauna imi faceam probleme,pentru a nu cheltui din venitul familiei,asa, ca 90 % am rezolvat din "venit"realizat in dif moduri:in cl a X - a,nu mi-am luat paine cu unt de acasa,spunand ca imi cumpar un corn, pt care am primit 1 leu.In 40 de zile am avut bani pt un AZ11,necesar la un receptor. (in 10 min am ars tubul...)Am primit din atelierul bunicului un inductor pt motoare, l-am schimbat pt un cond variabil 3x500 pf.Am folosit aproape numai piese recuperate.(Asa si erau rezultatele...)Pe langa ëmotiile unui montaj ,erau si cele de "finantarea" lui.Nu as face altfel,de ar fi sa incep din nou.
  73,succes la toate, yo6aei,Misi

 • Postat de Francisc Grunberg la data de 2014-05-08 09:24:47 (ora Romaniei)
 • Topicul sondajului acestei saptamani imi aminteste de ce a spus Benjamin Franklin, unul dintre parintii fondatori ai Statelor Unite, coautor al Declaratiei de independenta si al Constitutiei S.U.A.: "Beware of little expenses; a small leak will sink a great ship." Fereste-te de micile cheltuieli; o mica gaura (va) duce la scufundarea unui mare vas. Un alt citat din acelasi autor: "Cei care renunta la libertatile lor fundamentale pentru a dobandi o siguranta trecatoare nu-si merita nici libertatea, nici siguranta." 73!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact