hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in concursul international CQ World-Wide WPX a carui etapa in telegrafie se va desfasura in perioada 30-31 mai 2015?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 25-mai-2015 si s-a incheiat la 1-iunie-2015

Puteti sa va anuntati participarea in concurs la aceasta adresa.

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2015-05-26 00:16:10 (ora Romaniei)
 • Cw WW WPX eu consider o piatra de incercare intre alte conteste in US. Aici daca intri direct de la munca "campului" nu prea poti ajunge la "mingea". Este un fel de maraton in care conditia fizica dar si pshihica trebuie sa fie la locul lui. Pentru ca detest "vanarea cu arma cu luneta si cu infrarosu" pentru ca vanatul nu are nici o sansa, prefer "neasistat" dar dupa contest ma uit cu curiozitate cati si cine m-au postat pe clustere (nu am pe nimeni in familie sa ma posteze....hi)sau sa ma vad la "reverse beacon skimmere". In toate WPX - urile aleg SOSB 160m, banda cu o oarecare dificultate dar si satisfactii pe masura. De aceasta data intru fara antenele RX EWE etc, doar cu o singura antena inv. L. Finalul pitoresc R180-BM3 care ma slujeste fidel de cati-va ani buni cu un out cat a prevazut constructorii in UA in vremea razboiului rece sper ca va face datoria si de aceasta data ca si in 2010 cand am avut un noroc "porcesc" si am reusit un loc 1 pe W si in EU. Cuvantul in ghilimele este real pentru ca dupa ce am vazut pe cei surclasati de mine si ce nivel tehnic au avut, am ramas pe spate. Insa totul "sa vrei" si sa dai ce poti ca doar d,aia e contest....hi. Va doresc participantilor propagare buna si succes. 73 de Miki

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact