hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in concursul international CQ WW DX, etapa de telegrafie, care se va desfasura in perioada 28-29 noiembrie 2015?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 23-noiembrie-2015 si s-a incheiat la 30-noiembrie-2015

Radioamatorii care intentioneaza sa participe in concursul CQ WW DX CW care va avea loc in perioada 28-29 noiembrie 2015 sunt invitati sa-si anunte participarea la aceasta adresa.

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (5)  

 • Postat de Kuchta Petru la data de 2015-11-24 23:49:02 (ora Romaniei)
 • Un concurs asteptat cu mult interes de amatorii de cw si o buna ocazie de a face si testa antene. Urez succes tuturor participantilor YO in aceasta competitie si de ce nu, locuri fruntase in clasamente. 73' Petrica

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2015-11-27 17:50:50 (ora Romaniei)
 • Alooo - p,aici nu ne ingramadim? Succes celor care participa la acest contest - succes si celor care nu participa. 73 de Miki

 • Postat de Silviu (yo9hrb) la data de 2015-11-27 22:22:41 (ora Romaniei)
 • As participa, dar am o mare lacuna.... telegrafia.
  Bafta participantilor!

 • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2015-11-29 01:58:12 (ora Romaniei)
 • Sa vedeti ce-am facut : Am recuperat de la un prieten constantean, vechiul meu tcvr cu lampi. Trei cutii grele de mi-au rupt mainile. Le-am pus pe cantar un peste alta. 16,5 Kg ! 19 lampi. Doua tuburi stabilovolt si multe relee. Trei zile m-am chinuit sa-l pun in functiune. L-am lucrat fara nicio schema. Etaje clasice. Si a venit CQWWCW... Zic: ia sa fac si eu un QRP veritabil in acest mare concurs. Am masurat cu SX-200 : 1,7 Watti in 80 metri si abia 200 mW in 10 metri. O veritabila aventura. Chinul de pe lume. Auto flagelare ? Este ca a citi o carte la un bec de lanterna in locul celui de 100 watti ! Unii m-au luat din prima. Altii nu m-au auzit si pace. Am facut pana acum o suta si ceva de legaturi. Culmea este ca am facut cateva si in 10 metri cu acei 200 mW. N1MM m-a ajutat. Iata ce am facut pana acum. Maine mai "trag" din nou tare !
  Band QSOs Pts ZN Cty
  3.5 32 38 7 16
  7 21 30 8 16
  14 36 47 5 22
  21 27 34 5 16
  28 9 11 2 7
  Total 125 160 27 77
  Score: 16,640
  Am auzit multi priteni pasionati de radio...
  73s ! Mircea = yo4si

 • Postat de Petrica la data de 2015-11-30 08:29:08 (ora Romaniei)
 • Felicitari OM Mircea! Impresionant! In ceea ce ma priveste, in ciuda preparatiilor pentru a ataca serios banda de 3,5Mhz! am fost "fortat" sa ma predau de catre o parte dintre participantii la simpozionul de comunicari "stiintifice" de la Buzau care s-au mutat sambata si duminica in shack-ul meu, astfel incat nu am putut face nimic. Discutiile interesante au fost mai presus de participarea in concurs! Astept si fac pregatiri pentru anul viitor cand sper ca organizatorul sindrofiei de la Buzau sa aleaga alta data de prezentare a "subiecteleor stintifice cu gat". Partea buna este ca m/am bucurat de vizita unor radioamatori deosebiti de la care am invatat multe discutand pe marginea participarii la concursuri si nu numai! In final am realizat doar 16 QSO/uri si m-am ales cu o participare simbolica! Hi!73 de YO9RIJ Petrica

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact