hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Aveti o incapere (camera) exclusiv destinata activitatii de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 20-septembrie-2016 si s-a incheiat la 26-septembrie-2016

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (4)  

 • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2016-09-20 11:31:09 (ora Romaniei)
 • Am spus DA, am asa ceva la resedinta de la tara, la oras nu mai am nimic legat de radioamatorism. 73!

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2016-09-21 10:49:29 (ora Romaniei)
 • Camera destinata pentru radioamatorism pana in 2001 era in mansarda construit din material lemnos, era 7X5m unde aveam peste 1.5 tone de aparaturi. Dupa ce totul a fost mistuit de un incendiu, cu ajutorul regretatului YO5AVF - Traian Gales care a fost si inginer constructor, specializat in structuri de rezistenta, noua casa impreuna am proiectat de data acesta departe de vecinatati iar camera destinata radioamatorismului am proiectat la doar 3.7X4m in mansarda construita din caramizi si beton, orientat cu geamul spre Sud in asa fel sa vad si pista Aeroportului Baia Mare la cca. 600m. Apa, canalizare, racord trifazic, toate la distanta de 150m in subteran sa nu vad pe cer nimic in afara de antenele mele. "In tot raul a fost si bine" si pastrez un gand pios cel ce a fost prietenul meu, YO5AVF Traian dar si la toti radioamatorii de pretutindeni care au dat dovada de solidaritatea radioamatoriceasca in acele momente tragice in 16 Dec. 2001.

 • Postat de Silviu (yo9hrb) la data de 2016-09-22 21:13:35 (ora Romaniei)
 • Momentan ma multumesc cu un balcon de vreo 3.5mp. La inceputuri a fost impartit juma' cu sotia (mai précis cu muraturile ei). Acum este numai la dispozitia mea, dar a durat ani pana sa devin stapan absolut. Oricum este foarte mic fata de ce am acumulat de-a lungul anilor. La casa cea noua, fata de actualele conditii, am la dispozitie un adevarat radioclub. Cam 30mp. Si curte ca sa-mi intind antenele. Si liniste radio. Un adevarat rai, ce sa mai discutam. Abia astept sa ma mut... si sa ies la pensie.

 • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2016-09-26 22:30:07 (ora Romaniei)
 • Sunt YO4SI de 55 de ani. In toti acesti ani am avut un colt de camera, magazie sau bucatarie, destinat axclusiv activitatii mele radio. XYL-ul spune mereu ca e cam dezordine, prea multe fire si sa le mai sterg de praf. In rest e super OK ! 73s ! Mircea = yo4si.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact