hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati in concursul ARRL DX International CW care se va desfasura in perioada 18-19 februarie 2017?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 13-februarie-2017 si s-a incheiat la 21-februarie-2017

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de Lucian DAMIAN (yo8ssb) la data de 2017-02-14 12:19:03 (ora Romaniei)
 • YR8D/ op: YO8TTT, YO8SS. YO8BDQ
  Sper sa avem parte de o propagare buna in benzile de jos. La cum stam cu propagarea in momentul de fata, cred ca benzile de jos, fac diferenta in viitoare concursuri!

  73 de YO8SSB!

 • Postat de Alex (yo9hp) la data de 2017-02-15 13:45:25 (ora Romaniei)
 • Intrebarea a devenit traditionala si raspunsul a ramas acelasi dat anii trecuti: ARRL-CW este unul din cele mai dinamice concursuri, datorita participarii masive a statiilor din SUA si Canada si datorita vitezelor mari la care se opereaza. Tinand cont de conditiile proaste de propagare din 20-15-10 m, concentrarea va fi pe benzile de 40 si 80 m. Probabil voi lucra SOA-HP-40m. Succes tuturor participantilor! Alex YO9HP

 • Postat de Gigi la data de 2017-02-19 19:18:52 (ora Romaniei)
 • Salutare tuturor,

  DEZAMAGIT total de organizare si participare, foarte multe state lipsesc sau au aparut sporadic in acest concurs, stiu se va invoca slaba propagare ca de obicei!!nimic mai gresit, trebuie sa recunosc ca , campionatul international yo este cu mult mai dinamic, chiar daca asta Nu se datoreaza in excluvitate organizatoriilor, Nu inteleg lipsa multor state sau lipsa de participarea din zone CQ Most Wanted,Ex Zona 1,2,3, psersonl ma interesa SD ca stat si zona 2 CQ in benziile inferioare,personal sunt total dezamagit de acest concurs

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact