hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de frecvent participati la sedintele tinute de radioclubul la care sunteti afiliat?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 30-noiembrie--1 si s-a incheiat la 13-martie-2017

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2017-03-07 08:52:08 (ora Romaniei)
 • Dacă nu mă înțel, întrebarea ar trebui mai clar formulată. De regulă cluburile țin rar ședințe, cu înțelesul lor de „Adunare organizată a membrilor unui corp constituit, a unui colectiv, a personalului unei întreprinderi, al unei instituții, pentru a discuta, pentru a dezbate și a hotărî ceva” (am citat din DEX), acestea sunt adunările generale ordinare (anual) sau, mai rar, extraordinare. Mai degrabă cred că este vorba de acel program în timpul căruia se adună membrii clubului care au ceva de comunicat, de lămurit sau simt nevoia de a participa la acest program. În cazul meu, îmi petrec lunile de iarnă la Braila și particip la astfel de întruniri săptămânal, nu sunt singurul. Clubul este de drept privat, înființat de un grup de fondatori din care fac și eu parte și oferă o serie de servicii pentru noi și pentru județele din districtul 4. Are spațiu închiriat, echipamente din cele mai moderne și rezistă destul de bine prin efortul comun. În restul lunilor stau la țară, la peste 100 km depărtare, nu există cluburi în apropiere și nu am unde participa deși mi-ar place să o fac în continuare. 73!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact