hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cate transceivere operationale pentru benzile de unde scurte aveti in dotarea statiei de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 1-mai-2017 si s-a incheiat la 8-mai-2017

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2017-05-02 09:11:38 (ora Romaniei)
 • Am votat „două”. Unul este ultimul transceiver HM pe toate benzile IARU pentru US construit în perioada 1995-1996, reconstruit apoi parțial de câteva ori în perioada 2002-2009 (refăcut filtrele din mixere, etajul prefinal, adăugat frecvențmetru numeric cu calculator care să adune ori să scadă frecvențele VFO și CO, modernizat PA etc), acum este pus la păstrare la Brăila unde nu mai am antene, mai fac recepție cu o sârmă de 0,4 mm lungă de 3-4 m aruncată pe fereastră într-un pom vecin. Celălalt este un TS 130 S - TRIO luat în 2010 din DL, neumblat în el nici de primul proprietar nici de mine. Dar nici acesta nu a putut repara capriciile propagării sau ineficiența unor antene: „Antena te ridica, antena te coboară / Antena îți dă viață, antena te omoară”. 73!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact