hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Participand la simpozioane si intalniri radioamatoricesti care dintre activitati va atrag cel mai mult?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 9-iulie-2017 si s-a incheiat la 17-iulie-2017

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2017-07-10 10:53:03 (ora Romaniei)
 • Cuvantul simpozion vine din latina (symposium= banchet) care l-a preluat din greaca (συμπόσιον, sympósion=banchet) si este totodata si titlul unei lucrari a lui Platon. In antichitate caracteriza partea a doua a unei intalniri care incepea cu o masa copioasa si cand participantii se adunau pentru a bea si a discuta pe marginea vreunui subiect, obligatoriu asistati de vinurile gazdei.
  Azi simpozion are intelesul unei reuniuni stiintifice a specialistilor care dezbat un subiect. 73!

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2017-07-11 09:13:50 (ora Romaniei)
 • Cu multi ani in urma un prieten - medic oncolog care avea si el invitatie la un simpozion in Austria pe teme medicale,invitat de mine a participat si la un simposion radioamatoricesc in oraselul Laaa ad de Thaia. A ramas mirat de atmosfera de familie de acolo. M-a intrebat daca cu totii ne cunoastem de multi ani. Da - am raspuns ne cunostem de multi ani dar pana azi cu multi nu ne am intalnit personal. Pai....zice - am gandit ca sunteti un fel de secta. Nu - ziceam nu suntem secta dar avem aceas pasiune, radioamatorismul care atat de mult ne apropie. Si acolo era talcioc dar nu talciocul da patina si stralucirea prieteniilor. Pe acest considerent am votat "albastru". Raspunsurile ori cum, oglindesc mentalitatile generale ale noastre YO. 73 de Miki

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact