hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: V-ati facut lucrarile de intretinere a antenelor inainte de venirea iernii?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 13-noiembrie-2017 si s-a incheiat la 20-noiembrie-2017

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii

 • Comentariu postat de Kelemen Adrian -Emil YO2AQB la data de 2017-11-15 16:27:18 (ora Romaniei)
  DA.Am inaltat rugaciuni fierbinti proniei , sa nu mi se rupa antena din pricina zapezii inainte cu doua zile de a incepe DX-peditia din 3Y.HI!

 • Comentariu postat de Gheorghe Oproescu - Tavi YO4BKM la data de 2017-11-19 12:29:06 (ora Romaniei)
  Da, am gasit cu pile ulei de iarnă si lichid pentru degivrare. Nu am reusit sa îndepărtez dealurile între care sunt băgat ca într-un castron destul de incomod și pentru unde scurte dar sper că vârfurile lor, pline de zăpadă sau gheață, vor produce reflexii și difracții favorabile pe direcțiile JA, W, ZL etc.
 • Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!
  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Nu uitati sa completati numele, adresa E-mail si eventual indicativul YO (daca sunteti radioamator). Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Nume *
  E-mail
  Indicativ
  (Acesta trebuie sa fie valid)
  La acest sondaj nu se primesc comentarii decat de la radioamatori
  Comentariu *
  Introduceti acest numar:

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact