hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cu ocazia sarbatorilor de iarna ati primit sau oferit cadouri specifice activitatii de radioamatorism?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 25-decembrie-2017 si s-a incheiat la 1-ianuarie-2018

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Lari la data de 2017-12-29 20:46:20 (ora Romaniei)
 • Am votat optiunea albastra.Nu aveam de gand sa inserez aceste randuri, daca nu as avea o consideartie deosebita pentru familia mea,care ma suporta cu toate ,,tarele mele’’........hi,prezentele randuri fiind o modesta multumire pentru ei.
  Daca luam stricto sensu intrebarea ,de sarbatori,am primit ultima piesa pe care o doream in shackul meu.
  Dar pentru mine,Mosul a venit incepand din primavara si a tot venit ........ cu tolba plina cu ,,bunatati de ham ’’ , cum nu am avut parte in intreaga mea activitate, inclusiv un nou look al shackului meu (din modestie,nu vreau sa detaliez aici tot ce am primit), dar prietenii mei stiu,i-am tot bruiat cu foto pe WhatsApp cu aceste noutati....hi!
  DEZAMAGIREA MEA: ca nu pot trece la ,,grupa mare’’, datorita vietii mele alerte care nu imi permite sa dedic hobbyului nostru decat cateva ore la 2-3 weekenduri.
  Imi cer scuze daca nu am detaliat ceea ce am inserat anterior,in final va urez un An Nou plin cu realizari si un sincer LA MULTI ANI !
  Cu aceeasi deosebita consideratie pentru toti colegii hami,Lari,YO9CSM, ALEXANDRIA.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact