hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ati cumparat vreodata online vreun produs din domeniul radioamatorimului de pe un site din afara Romaniei cu livrare la domiciliul dumneavoastra?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 8-ianuarie-2018 si s-a incheiat la 15-ianuarie-2018

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii

 • Comentariu postat de Gheorghe Oproescu - Tavi YO4BKM la data de 2018-01-09 13:57:15 (ora Romaniei)
  Am cumparat de mai multe ori din DL cu plata on-line-banking, si totul a fost OK!
  73!

 • Comentariu postat de Gratian YO2LRB la data de 2018-01-11 14:03:17 (ora Romaniei)
  Am peste 100 de cumparaturi de diverse din domeniul radioamatorismului online cu livrare personala, la vama sau la oficiul postal local.

 • Comentariu postat de David Moldovan YO5BTZ la data de 2018-01-14 20:07:26 (ora Romaniei)
  Personal n-am cumparat dar a cumparat fiul meu pentru mine si pentru el si nu au fost probleme.
 • Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!
  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Nu uitati sa completati numele, adresa E-mail si eventual indicativul YO (daca sunteti radioamator). Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Nume *
  E-mail
  Indicativ
  (Acesta trebuie sa fie valid)
  La acest sondaj nu se primesc comentarii decat de la radioamatori
  Comentariu *
  Introduceti acest numar:

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact