hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cand ati realizat ultima oara o legatura in RTTY?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 14-mai-2018 si s-a incheiat la 21-mai-2018

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Gheorghe Oproescu - Tavi (yo4bkm) la data de 2018-05-15 09:20:48 (ora Romaniei)
 • Am încercat modurile digitale acum câțiva ani cu o interfață HM, mai mult din curiozitate, am participat și la câteva concursuri. Dar m-au dezamăgit prin implicarea tot mai accentuată a mașinii în locul omului, pur și simplu click ici, click colo (ba chiar și mai puțin în alte cazuri) și gata! Ar putea fi bune pentru comunicări de natură comercială, tehnică, pentru agenții de știri dacă nu ar fi prea lente, dar nu pentru comunicări de la suflet la suflet. 73!

 • Postat de Vasile (yo6ex) la data de 2018-05-15 09:34:30 (ora Romaniei)
 • Primul QSO in RTTY l-am facut la data de 10.02.1969 cu G6JF (confirmat cu QSL), utilizand un teleimprimator fabr. RDG tip T51 si adaptor cu tuburi. Ultimele QSO-uri in RTTY dateaza de acum cateva luni. Nu sunt un fan al digi-modes, cu toate ca le-am incercat aproape pe toate in cele peste 16.000 QSO-uri.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact