hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de bine va pricepeti la calculatoare, in general?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 29-octombrie-2018 si s-a incheiat la 5-noiembrie-2018

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2018-10-30 11:43:12 (ora Romaniei)
 • Întrebarea îmbracă mai multe nuanțe, motiv care îngreunează stabilirea unui calificativ clar. Una dintre nuanțe ar fi priceperea în privința operării calculatorului, care cuprinde cunoștințe generale (de ex. Microsoft Office, Internet) până la setări sau instalări de sisteme de operare, beneficiind de resursele software existente pe piață. Altă nuanță ar fi pe partea de software care cuprinde limbaje și medii de programare, compatibilitatea sau compatibilizarea lor cu sistemele de operare existente și care produce de la aplicații de orice fel până la medii de programare, sisteme de operare sau chiar viruși și antidotul lor. 73!

 • Postat de Marius (yo8rku) la data de 2018-11-01 12:33:30 (ora Romaniei)
 • Buna observatia, totusi intrebarea e generalista.
  Toate cele bune!
    Comentariu modificat de autor.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact