hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Fata de acum cinci ani sunteti mai activ astazi in traficul de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 17-decembrie-2018 si s-a incheiat la 24-decembrie-2018

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2018-12-18 15:55:12 (ora Romaniei)
 • Sunt (cam) la fel de activ ca acum cinci ani dar, privind in log, mai putin activ ca acum 30-40 de ani in urma. Sunt multe motive "obiective", schimbarea locatiei (din YO7 in YO4) si accentuarea problemelor legate de antenele de pe acoperis (ultima mi-a fost data jos irevocabil acum 15 ani), timpul redus la jumatate de an pe care il petrec la tara unde am acum echipamentele si, poate cel mai nemilos motiv, este cel cand citesc anumite date din actul de identitate. Sic transit ... dar si Τα Πάντα ῥεῖ (Panta Rei), totul se schimba. 73!

 • Postat de Attila (yo5phq ) la data de 2018-12-20 10:39:21 (ora Romaniei)
 • Putem să punem întrebarea....oare propagarea este atâta de activă acuma ca și acum cinci ani ???...cred că și asta afectează activitatea noastră. 73.Sărbători fericite și la mulți ani!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact