hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Sunteți interesat de realizarea de legături radio prin sateliții de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 8-aprilie-2019 si s-a incheiat la 16-aprilie-2019

Intrebarea acestei saptamani a fost propusa de Florian YO8GJX

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Mihai (yo3iym) la data de 2019-04-09 16:48:23 (ora Romaniei)
 • De ce nu ca orice alt domeniu si noi radioamatori va trebui sa evoluăm O data cu venirea celor tineri in acest hobby condiția este să nu uităm de unde am plecat si sa incercam pe cat posibil sa tinem treaz si in viata si acel hobby mai vechi pe care noi il cunoșteam adica adevăratul radioamatorizm pe baza de unde radio si nu internet.73

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2019-04-10 09:04:31 (ora Romaniei)
 • Adevaratul "radioamatorizm" nu se face pe unde radio, inca nu este definit domeniul acestuia, trebuie sa se pronunte specialistii. Dar traficul pe satelitii destinati radioamatorilor se face 100% pe unde radio, de la antena unuia dintre parteneri pana la antena celuilalt, atat de cei tineri cat si de cei batrani. Varsta nu conteaza aici, conteaza numai pasiunea si experienta radioamatorului "pe unde radio". Ii invidiez (prieteneste, in sensul admirativ) si ii felicit pe cei care au patruns in aceasta noua practica, imi inchipui ce mari satisfactii au trait! GL & 73!
    Comentariu modificat de autor.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact