hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cum va confirmati legaturile radio?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 8-septembrie-2020 si s-a incheiat la 15-septembrie-2020

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (1)  

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2020-09-08 15:19:08 (ora Romaniei)
 • Acum cca doi ani am preluat din log si am urcat pe cele doua platforme toate legaturile incapand cu anul 1990, dupa care tot ce am lucrat a fost urcat pe eQSL si LoTW cel mai tarziu a doua zi. Cea mai veche confirmare este pe eQSL si dateaza din 30 aprilie 1998. Pe LoTW dateaza din 1 mai 2010.
  Pe eQSL rata confirmarilor este in jur de 75%, pe LoTW in jur de 30%. Din pacate - si nu inteleg de ce - confirmarile pe LoTW nu sunt acceptate pentru unele diplome.
  Descarc periodic fisierele format ADIF cu confirrmarile de pe cele doua platforme si le analizez cu o aplicatie proprie fara sa mai fiu conectat la internet, compar cu ce am trimis, pe benzi, moduri de lucru, intervale de timp, tari, continente, indicative, dupa cum am nevoie.
  73 de Tavi YO4BKM!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact