hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce pondere au in activitatea dumneavoastra constructiile electronice in domeniul radioamatorismului?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 9-martie-2021 si s-a incheiat la 15-martie-2021

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Remus (yo2cnh) la data de 2021-03-09 12:37:54 (ora Romaniei)
 • Pe masura ce am inaintat in varsta activitatea de constructii si depanare sa restrans.
  Motive sunt multe Vederea sa diminuat,oboseala,nesiguranta mainilor,lipsa atentiei.
  In fine pentru constructori si depanatori sunt vremuri minunate apropo de baza materiala gasesti tot ce doresti le fel echipament de masura nu mai spun scule sa dus vremea cand lucram cu un multimetru cumparat cu mari sacrificii sau mai imprumutam de la locul de munca restul echipamentelor le confectionam singuri respectiv frcventzmetre,generatoare de semnal,pana si osciloscop-ul era facut la bucatarie.
  Au fost vremuri grele dar in acelas timp frumoase datorita pasiuni.
  Am uitat mai aveam de-a face si cu militieni (de unde faci ba rost de piese unde lucrezi le furi?) a fost perioada cand pastram toate bonurile de nateriale inclusiv de la radioclub.

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2021-03-09 20:59:12 (ora Romaniei)
 • La capitolul constructii azi la peste 80 de ani ma limitez la antene si "upgradari" electronice la ce a ce am, exclusiv pentru a mari operativitatile la conteste (cele organizate in afara YO) pentru ca de cele "interne" ma cam dezgusta in special la fairplay. (sa ma scuze exceptiile) Da - Remus au fost alte vremuri care prin "greutatile inerente" au fost anii tineretii noastre si "nu putem privi inapoi cu manie". Ramanem totusi cu nostalgiile dulci-amare.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact