hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cu aproximatie, cate legaturi bilaterale (QSO-uri) ati introdus pana acum in logul de trafic de la inceputul activitatii de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 9-mai-2023 si s-a incheiat la 16-mai-2023

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de PETER (yo4deq) la data de 2023-05-09 14:09:51 (ora Romaniei)
 • 10.05.1983 - 09.05.2023 ,24.804 QSO-uri, cu o pauza de vreo 1o ani in aceasta perioada.Asata e! Maine se implinesc 40 de ani de la prima legatura cu YO8DAX/9. Echipamentul de atunci, un receptor cu tuburi ,iar emitatorul lucra in DSB,tot cu tuburi, ambele HM! AMINTIRI !

 • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2023-05-12 00:23:19 (ora Romaniei)
 • YO4SI de la 10 august 1961. Luam logul in alb de la radioclub. Cu o foaie de indigou faceam copie la fiecare pagina. Rupeam paginile-copie cu ce am lucrat si le dadeam la radioclubul judetean. Care le trimetea la Radioclubul Central. Cine nu avea activitate pierdea autorizatia. Regret nespus ca nu mai am primul log. E mult de povestit. Ce vremuri !! Eram asa de tineri...
    Comentariu modificat de autor.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact