hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de frecvent porniti pe receptie statia radio cu scopul de a monitoriza benzile de radioamatori?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 15-august-2023 si s-a incheiat la 22-august-2023

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2023-08-15 14:26:02 (ora Romaniei)
 • Zilnic si chiar de mai multe ori pe zi, dar numai in intervalul aprilie-octombrie in care ma aflu la resedinta de la tara, in Carpatii de Curbura. Din QTH-ul de baza, Braila, la bloc, unde ma retrag pentru iarna, nu mai am nicio posibilitate de a-mi instala antene. Cu decenii in urma, cand puteam avea o antena LW de la fereastra (etaj 2/7) pana la acoperisul blocului de peste drum (P+4), deschideam statia de cel putin cateva ori pe saptamana.
  73 de Tavi YO4BKM!

 • Postat de Mugurel (yo7yn ) la data de 2023-08-16 22:54:22 (ora Romaniei)
 • Am votat pentru "în fiecare zi " întrucât nu prea am altceva de făcut decât electronică și ceva trafic radio DX atunci când propagarea permite.
  Insa, formularea " monitorizare " nu este cea mai bună; deoarece sint alții care se ocupa de asta noi doar ascultăm banda. Hi!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact