hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Pe cate benzi ati lucrat statia W8S de pe Swains Island care a fost activa in perioada 4-17 octombrie 2023?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 17-octombrie-2023 si s-a incheiat la 23-octombrie-2023

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (3)  

 • Postat de Dani (yo8rqp) la data de 2023-10-19 14:55:10 (ora Romaniei)
 • I-am lucrat pe patru benzi. Eu știam de cinci, dar se pare că în 30m am lucrat un pirat, nu apar în logul lor.Mi s-au părut mai ușor de lucrat în raport cu alte DX peditii , veneau cu semnale consistente.Dacă ar fi să compar, mult mai greu de lucrat mi s-a părut VK9LAA, Lord Howe Island, pe care cu greu i-am făcut într-o bandă. Oricum, a fost o reușită din toate punctele de vedere, cu operatori buni și dotări pe măsură.

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2023-10-21 15:51:30 (ora Romaniei)
 • Nu suntem toti la fel. Unii vaneaza DXpeditii, altii vaneaza Luna, alti-altii vaneza DX-uri cu QRP etc. Cu pasiune si straduinta. Cand sunt putini interesati de astfel de domenii, inseamna ca efortul nu este la indemana oricui. Orice fel de efort, dar omeneste posibil.
  La aceasta intrebare eu "m-am dat" cu majoritatea. Nu din oportunism, dar sunt atras de cu totul altceva in bransa noastra. De aceea nu ii invidiez pe cei putini care s-au evidentiat aici, dar le recunosc performanta si ii admir. Pentru ca, daca am fi toti la fel, nu am mai fi ce suntem acum, am fi mereu doar ce am fost vreodata.
  73 de Tavi YO4BKM!

 • Postat de PETER (yo4deq) la data de 2023-10-23 05:55:19 (ora Romaniei)
 • Din pacate nu am reusit decat pe doua benzi in CW.Data viitoare poate mai mult !

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact