l
hamradioshop.ro
Articole > Intamplari adevarate Litere mici Litere medii Litere mari         Tipariti

IN MEMORIAM YO6CUF (EX YO9CUF)

Lazar Gheorghe YO9CSM

Cand am citit anuntul lui Reli, XYL lui YO6CUF,am ramas fara suflare,avand in vedere prietenia de 38 de ani, care ma leaga de Cezarica, din vara anului 1979.

Apoi am anuntat si pe XYL-ul meu, YO9ISM, care a ramas si ea plina de amaraciune, avand in vedere ca ultima data cand a fost la noi in casa in toamna anului 2013, ea a fost amfitrioana.

IN MEMORIAM, YO6CUF (EX YO9CUF)

Dupa ce mi-am revenit, am expediat mesaje in jurul orei 22.00 mai multor amici de aici din judet despre regretata disparitie a prietenului nostru.

Nu sunt in stare nici acum, la aproape 24 de ore de cand am citit anuntul sa imi limpezesc gandurile, pentru a asterne aceste cateva randuri, de aceea va rog sa imi scuzati stilul telegrafic.

De asemenea, nu pot sa uit bucuria, fericirea, lumina din ochii sai, atunci cand a luat primul contact cu lumea hobby-ului nostru, in vara anului 1979, la casa parintilor mei, cand nu se mai satura, admirand QSL-urile mele afisate pe un intreg perete, el fiind plin de uimire si admiratie.

Apoi, luand "microbul pasiunii", s-a autorizat, a devenit un bun ham, un bun operator, un impatimit al undelor, al DX-urilor, transmitand si celorlalti din jurul sau pasiunea care ne leaga prin acest hobby.

Cezarica, eu, familia mea si am convingerea ca si colegii hami teleormaneni, nu te vom uita si vei ramane in inima si sufletul nostru, acel neobosit si inventiv coleg radioamator!

Traiesc cu speranta ca de acolo din ceruri, Cezarica ne vegheaza sa devenim mai buni si sa redevenim marea familie a radioamatorilor care eram pana in Decembrie 1989.

Voi incheia prin a transmite familiei, sincere condoleante si Dumnezeu sa il odihneasca!

Cu amaraciune in suflet, raman pe pamant, pana cand si eu voi face un qso cu tine acolo sus, prietenul tau, Lari, YO9CSM, din Alexandria ta natala!

Lazar Gheorghe YO9CSM

Articol aparut la 22-7-2017

4642

Inapoi la inceputul articolului

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

La acest articol nu se (mai) primesc comentarii.

Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact