l
hamradioshop.ro
Articole > Radioamatorism - opinii Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

"Disfunctionalitati" in Campionatul National CW 2006

Mihai Mateescu YO3CTK

Am ascultat cu surprindere inregistrarea QTC-ului din data de 07.06.2006 in cursul caruia s-a anuntat hotarirea de "anulare" a Campionatului National CW, datorita unor "disfunctionalitati survenite in rindul statiilor din districtele 8, 2 si 7". Disfunctionalitati??? Adica li s-au stricat statiile concurentilor?? Sau nu a mers propagarea?? Si cum adica "anularea" Campionatului? Adica desfiintarea acestuia? Sau poate vorbim de rezultate...

Se zice ca toate lucrurile bune sint fie ilegale, fie imorale, sau ingrasa. Din pacate hotarirea CA nu este de loc buna:

Legalitatea

Am studiat atent Statutul FRR si marturisesc ca nu reusesc sa gasesc in textul articolului 68 (Atributiile CA) vreo prevedere care sa aiba o legatura cu subiectul discutat. Poate Presedintele sau Secretarul General al FRR ar putea sa raspunda la intrebarea: in ce calitate dispune CA al FRR "anularea Campionatului National". Mentionez in context si faptul ca REZULTATELE (si nu rezultatele PRELIMINARE!!) ale Campionatului sint publicate pe site-ul oficial al FRR, ele raminind publicate si acum, dupa citeva zile de la faimoasa "hotarire" CA. In orice loc civilizat, publicarea REZULTATELOR pe un site OFICIAL le face OFICIALE si deci definitive. Pe de alta parte, nicaieri in regulementul Campionatului National nu este prevazut ca validarea rezultatelor sa se faca de catre CA.

Moralitatea

Am studiat deasemenea componenta CA. In lipsa publicarii procesului verbal al sedintei presupun ca toti membrii CA au participat la sedinta. Nu se stie nici care cum a votat. Printre cei 17 membri CA se gasesc persoane pe care le respect in mod deosebit pentru activitatea lor ca radioamatori. Sint si persoane pe care nu le cunosc si cu care nu m-am intilnit niciodata in concursuri. Oare aceste din urma persoane au autoritatea morala sa se pronunte asupra Campionatului National? Stiu acestia oare ce efort este necesar pentru a te clasa pe locuri fruntase, sau doar pentru simpla participare in concursuri? Pentru a construi un amplasament performant? Cind oare acestia au ridicat ultima antena? La care concurs au participat recent si pe ce loc s-au clasat? Mai pe scurt, pe baza caror criterii morale au decis, printr-o simpla ridicare de mina, anularea eforturilor deloc neglijabile a zeci/sute de participanti din toata tara??

Ingrasarea

Stimati membri CA, ce anume sperati exact sa obtineti prin aceasta masura abuziva? Nu ati facut altceva decit sa demotivati o multime de sportivi, care isi vad eforturile batjocorite dintr-o trasatura de condei. Daca s-au constatat fraude sau nereguli la unii competitori, masura logica ar fi fost descalificarea acestora, si in nici un caz pedepsirea tuturor participantilor, otova si fara discernamint. Mai ales ca organizatorul a fost primul care a incalcat litera regulamentului Campionatului National prin nepublicarea cu 45 zile inainte a listei arbitrilor si lipsa monitorizarii competitiei (capitolul Arbitraj) precum si prin acceptarea logurilor dupa termenul stabilit (capitolul Termen/Adresa). Unde sint rapoartele arbitrilor care au constatat "disfunctionalitatile"? Cine si-a permis primirea logurilor la sediul FRR, desi regulamentul stipuleaza altfel? De ce logurile primite dupa termenul limita au fost acceptate in clasament si nu au fost considerate log control, cum era firesc? Cite verificari in teren s-au facut asupra statiilor despre care se banuieste ca nu au lucrat corect?

Vedeti ca an de an participarea este tot mai putin numeroasa si ca din unele judete este greu de gasit macar cite un singur participant. Credeti cumva ca veti stimula participarea prin masura anularii unui intreg campionat? Sau credeti cumva ca cei care au concurat corect si se simt, pe buna dreptate, frustrati de rezultatele muncii lor, vor mai binevoi sa sustina si sa reprezinte FRR in activitatile pe care aceasta le organizeaza? Stimati membri CA si, mai ales, stimati angajati ai FRR, veniti-va in simtiri!! Pentru ca altfel s-ar putea ca in curind FRR sa devina o forma fara fond. Si asa, atunci cind este vorba de vreun sprijin cerut de cite un membru sau altul al FRR, se invoca lipsa mijloacelor, dar pe de alta parte FRR este intotdeauna gata sa-si atribuie meritele sportive obtinute de cite un membru prin eforturi personale.

M-as fi asteptat macar la un gest de minima onestitate si transparenta, anume ca daca CA s-a intrunit pentru a discuta pe marginea campionatului, trebuiau invitati si competitori reprezentativi pentru a-si exprima un punct de vedere. Depling faptul ca membrii CA au decis in schimb sa discute doar intre ei, in turnul lor de fildes, deconectati de la realitatile din teren.

In concluzie

Solicit in mod public:

- publicarea neintirziata a procesului verbal a sedintei CA din data de 07.06.2006 cu nominalizarea membrilor prezenti si a votului nominal asupra deciziei discutate mai sus
- intrunirea Comisiei de Apel pentru a constata nulitatea deciziei CA cu privire la Campionatul National CW 2006, prin incalcarea atributiilor CA prevazute in Art. 68 din Statutul FRR

Si

- avind in vedere prevederile ultimului alineat din Art. 82 din Statut, anume prevederea conform careia CA poate revizui hotaririle Comisiei de Apel, incalcind astfel in aceasta speta principiul potrivit caruia un organ de decizie nu poate sa exercite autocontrol asupra propriilor decizii

Solicit in mod public:

- dizolvarea CA si convocarea Adunarii Generale Extraordinare pentru alegerea unui nou Consiliu de Administratie al FRR

Noul Consiliu de Administratie poate apoi delibera asupra eventualelor contestatii cu privire la desfasurarea Campionatului National CW 2006.

Cu stima,

Mihai Mateescu YO3CTK

Articol aparut la 12-6-2006

8926

Inapoi la inceputul articolului

Comentarii (29)  

  • Postat de Vasile - YO5FMT (yo5fmt) la 2006-06-13 09:30:41 (ora Romaniei)
  • De acord cu toate punctele materialului!! CA a ales calea cea mai abjecta de a rezolva acte de indisciplina constatate(de cine oare????)in cadrul CN US.Daca au probe pentru a dovedi frauda unora sa le faca publice,daca nu sa taca dracului din gura!!!Hotarararea este profund ilegala ,aberanta,nemotivata!!!Daca de bunavoie nu-si anuleaza aceasta hotarare(sau nu o motiveaza public cu sustineri solide,punctuale)atunci noi,cei a caror efort si munca a fost aruncat la gunoi fara nici un motiv ,va trebui sa gasim modalitatea de a-i elimina din acest for.Cred ca a venit timpul unei Adunari Generale care sa faca curatenie!!!73 tuturor celor atinsi de aceasta hotarare !!

  • Postat de Bucur Virgil - YO9BCM la 2006-06-13 10:20:25 (ora Romaniei)
  • De acord cu tot materialul.CA sa demisioneze in bloc.Este necesara o noua Adunare Generala ,care sa aleaga un CA competent,format din radioamatori ADEVARATI nu PARATI. 73 tuturor

  • Postat de marius - YO7HHI la 2006-06-13 10:48:44 (ora Romaniei)
  • de aproximativ o ora ma uit la monitor si nu stiu ce sa mai zic...ma uit la rezultatele sondajului si realizez ca totusi cineva se bucura ?!,nu participam dar ne bagam,si tot ei vorbesc despre fair play.A trecut aproape o saptamina si transparenta nu vrea sa apara-hi,suntem sfidati si atit,iar noi am fost educati cu acea vorba(proasta)"capul plecat sabia nu-l taie". Se schimba regulamentul,oka,dar va asigur ca smenurile nu dispar din concursurile noastre cum nu au disparut nici din alte ramuri sportive,asta este natura umana. Termin asigurinduva de sprijinul meu moral si felicitari pt. toata echipa de acolo 73 de yo7hhi

  • Postat de Vasile - YO6EX (yo6ex) la 2006-06-13 12:40:36 (ora Romaniei)
  • Absolut de acord. Cer publicarea acetui articol in R&R si un raspuns autorizat din partea CA al FRR.

  • Postat de Vali - YO2LDC la 2006-06-13 14:42:38 (ora Romaniei)
  • Sunt intru-totul de acord cu Mihai. Desi in CA sunt multi oameni de valoare consider ca prin anularea CN CW 2006 au dovedit ca nu pot stapani pe deplin anumite situatii limita. Consider ca firesc ar fi sa isi dea demisia in bloc si sa lase pe altii mai buni in locul lor. Asta doar daca nu doresc sa se acopere de penibil si sa intre pe usa din dos a istoriei radioamatorismului in YO. Daca aceasta masura luata (anularea CN) va ramane definitiva multe generatii de acum inainte isi vor amintii de actualul CA al FRR. Si cred ca nu cu multa placere. Parerea mea....73!

  • Postat de Adrian - YO3HJV (yo3hjv) la 2006-06-13 14:48:01 (ora Romaniei)
  • Incerc sa gasesc regulamentul de desfasurare al acestui concurs. Ma poate ajuta cineva cu un link? Eventual cu regulamentul pe e-mail, va rog?
    Multumesc!

  • Postat de nanopico - YO9... la 2006-06-13 15:39:25 (ora Romaniei)
  • Cam pe alaturi cu subiectul, site-ul oficial la care se face referire mai sus, este o bataie de joc...Abundenta sa de informatii ma fascineaza. De doua luni tot astept sa apara continut in locul unor link-uri. Sau macar mentiunea "in constructie". Ca si CA, daca nu pot, sa lase pe altii sau sa ceara ajutorul celor care vor si se pricep.

  • Postat de PENTRU - YO3HJV (yo3hjv) la 2006-06-13 18:38:46 (ora Romaniei)
  • http://www.radioamator.ro/contest/us/cn_us.php

  • Postat de Sorin - la 2006-06-13 20:11:13 (ora Romaniei)
  • Eu propun sa-i spinzuram prin electrocutare cu toporul sub apa !!!! Inseamna ca daca s-a luat o asemenea masura au existat motive foarte intemeiate deci ca au avut loc grave abateri !

  • Postat de Marin - la 2006-06-13 21:27:08 (ora Romaniei)
  • Unii dintre noi, sunt calauziti de principii indoielnice si interese meschine, de aceea exista o alta perceptie a realitatii, iar daca acestia hotarasc undeva, acolo,< caci noi suntem comisia >, se ia o decizie de grup, de asa natura sa nu aiba de suferit < ai nostrii > restul ce mai conteaza, sunt desconsiderati...asa fac peste tot, alesii nostri. Aici, in loc sa fie pedepsiti,cei cativa aflati in abatere, se prefera condamnarea tuturor, dupa principiul: toti ptr. unul, unul ptr. toti. CURAT-MURDAR !

  • Postat de Ilie Matra - YO3BBW la 2006-06-14 08:18:39 (ora Romaniei)
  • De ce se intimpla treaba aceasta tocmai la campionatul de telegrafie, care si asa se subtiaza pe masura ce trece timpul? Si de ce aceasta masura extrema fara sa fie facute publice toate amanuntele? Stimata Federatie, ma bate gindul la o alta afiliere, ca de altfel si pe alti prieteni cu care am mai vorbit. In plus mai sint destui radioamatori nemembri ai Federatiei, Va rugam frumos iesiti la rampa cu detalii sau respectind spiritul de Fair Play de care faceti atita caz CA sa-si prezinte demisia si sa alegem altul.

  • Postat de LINGVAY Iosif - la 2006-06-14 08:58:49 (ora Romaniei)
  • Absolut de acord cu Mihai - yo3CTK - de asemenea cu Ilie - 3BBW! Din invatamintele ultimelor luni - singura solutie este DEMISIA in BLOC! Sper sa fim in stare sa alegem un CA nou demn de FRR si de noi!
    Sa auzim de bine!
    Joska

  • Postat de Ovidiu - YO2DFA la 2006-06-14 14:57:08 (ora Romaniei)
  • Dupa cum am mai scris si pe forum-ul YO DX si la sondajul de la Radioamator.ro C.S.M. Resita a contestat oficial Comisiei de Apel a F.R.R. (deocamdata) aceasta hotarare ... ilegala!
    Sunt curios daca si alte structuri sportive afiliate la F.R.R. si participante la Campionat au facut acelasi lucru???!!!
    Asteptam raspunsul Comisiei de apel in termen legal!
    73 Ovidiu

  • Postat de Mircea - YO4SI (yo4si) la 2006-06-14 17:46:40 (ora Romaniei)
  • Dupa publicarea sondajului, priveam trist pe un canal TV. Am auzit la doi oameni de litere expresia: "DUMNEZEU i-a creeat pe oameni nu pentru a fi perfecti, ci pentru a fi perfectibili." In acest spirit cer convocarea in regim de URGENTA a C.A. si revenirea la hotararea luata. Iar concurentilor din CN CW 2006 care se stiu cu "disfunctionalitati", le cer imperativ sa anunte la YO9HG, iesirea din concurs. YO9HG sa anunte noile rezultate. C.A. sa refaca regulamentele CN de US cu arbitraj puternic si pedepse exemplare, mergand pana la desfacerea C. de M. pentru salariatii FRR si anularea autorizatiei de emisie pentru ceilalti. Tehnologia moderna si transparenta ne obliga sa ne lasam de "smecherii". Si e asa de placut sa dormi linistit !

  • Postat de Marin - la 2006-06-14 23:14:09 (ora Romaniei)
  • Cum am mai spus alta data, pentru cine mai face inca confuzii grave, autorizatiile de emisie -receptie, NU sunt sub JURISDICTIA F.R.R -ului Dvs.
    Doamne fereste sa fie astfel, asa cum sugerau si doreau unii, s-ar alege praful de tot ! Aceasta organizatie nu mai este nici macar sportiva, darmite altfel.

  • Postat de Vasile - YO5FMT (yo5fmt) la 2006-06-15 08:48:08 (ora Romaniei)
  • Speram ca ieri la qtc yo3apg sa faca un pic de lumina in acest caz.Si s-a facut lumina!!!"in campionat s-au sesizat multe nereguli....au aparut suspiciuni...."Adica nimic nou!Nu a suflat o vorba despre cei care au fraudat,doar ca ar fi fost din districtele 2;7;8.Cica se stie cine sunt ...dar mai sunt si altii,pe care nu-i poate dovedi...si atunci s-a gasit mai adecvat sa decapiteze pe toti...ca nu cumva sa scape doamne feri vrun individ necinstit!!!Nu s-a suflat o vorbulita in schimb cat este de ILEGALA hotararea consiliului,fiindca asa cum s-a mai aratat in postarile de mai sus nici in regulamentul campionatului national si nici in statutul federatiei nu este prevazuta nici ANULAREA si nici OMOLOGAREA(asa cum a incercat Vasile sa reboteze actiunea CA).Asa ca in loc de lamuriri sa incercat doar cosmetizarea,in rest e ceata si mai deasa !!!Jalnic modul cum Vasile isi apara "minerii"(ca asta tot un fel de mineriada a fost)...Cica toti sunt oameni extraordinari,de mare valoare,au procedat democratic...etc.Asa o fi ,dar in acest caz numai de extraordinaritate,de valoare si de democratie nu putem vorbi!!!Si daca tot vorbim de extraordinar ...ce ar fi sa o punem de o adunare generala EXTRAORDINARA(conform statutuluiFRR ne trebuie optiunea a 2/3 din cluburile afiliate).73 tuturor"decapitatilor"P.S.Pentru cei care cred ca ma lupt pentru un titlu fruntas ii anunt ca locul ocupat de yo5kai a fost pe meritate unul modest,dar eu ma lupt pentru PRINCIPIU !!!

  • Postat de Margarit Ionescu - YO9HG la 2006-06-15 14:07:50 (ora Romaniei)
  • Am participat in calitate de invitat la sedinta CA a FRR din 7 iunie 2006 la opereta in doua acte "Lasatima campion".
    ACTUL I. Contestatia lui YO5AVN.Acesta a lucrat dinn aceeasi locatie cu YO3NL, dar fiecare na dat ca cifre de control carouri diferite pe motivul ca linia de demarcatie dintre cele doua carouri trecea chiar prin camera din care s-a lucrtat in concurs.
    Ca intr-un film in care Fernandel nu stia daca este francez sau daca este italian deoarece granita intre Franta si Italia trecea chiar prin holul hanului in care se nascuse. Sau ca intr-o opereta. Presedintele CA a admis sa se voteze acceptarea contestatiei de vreo patru ori. Opereta comica a luat si o turnura dramatica cand dl iosif Lingvay, cu multi decibeli in glas, a amenintat ca dacu nu va fi declarat campion, se va adresa justitiei. Amenintarea a repetat-o de mai multe ori.
    Si presedintele CA, cel care a condus adunarea, cu jalnica-i prestatie, a acceptat un nou vot. Rezultatul se cunoaste.

  • Postat de Margarit Ionescu - YO9HG la 2006-06-15 15:55:11 (ora Romaniei)
  • Actul al doilea al operetei "Lasati-ma campion".
    In cuvantul meu, mi-am cerut scuze ca nu am aplicat regulamemntul de concurs, in sensul ca trebuia sa iau nin calcul numai mlogurile primite in cele zece zile prevazute de regulament. Obisnuit cu implorarile de la QTC catre participantii la competitii in a trimite logurile, am cazut si eu in aceasta cxapcana a asteptarii si ultimele loguri le-am primit pe 2 aprilie. Inca odata imi cer scuze. Trebuia de la inceput sa aplic regulamentul. Am anuntat CA CA AM REFACUT CLASAMENTUL CU NUMAI CELE 90 DE STATII CARE AU TRIMIS LOGURILE LA TIMP SI AM PROPUS OMOLOGAREA ACESTUI CLASAMENT.
    Dar acest clasament nu-l mai avea pe YO8WW Campion national la seniori.
    Dl Paisa (care este si membru in CA al FRR) a recunoscut in plenul adunarii ca a falsificat logurile.
    Si s-a trecut la vot. Dupa ce s-au votat doua propuneri de omologare, dl Paisa vazandu-se lipsit de trofeu, si gandind probabil ca nici un alt radioamator sa nu ia titlul de campion national CW, cu multi decibeli in glas, anunta ca daca nu se va ANULA campionatul, si pe viitor va boicota toate competitiile.
    Si presedintele CA fara nici un fel de prestanta si personalitate a acceptat introducerea in telenuvela si sindromul "capra vecinului" si iar supuyne la vot aceasta noua propunere de a se anula campionatul.
    Rezultatul se cunoaste.

    Dl Virgil Niculescu trebuie sa inteleaga ca nu este apt pentru a fi presedinte al CA al FRR. Rog sa-si dea DEMISIA.

    Deasemeni rog pe toti membrii CA care prin votul lor au acceptat ca un membru al CA sa boicoteze dcampionatul national si careastfel, cu seninatate, si-a batut joc de toti radioamatorii YO si de spiritul radioamatorismului romanesc, sa-si dea DEMISIA DE ONOARE.
    Deoarece votul a fost deschis, dl Ciobanita sa dea publicitatii lista celor care prinvotul lor au acceptat circul de decibeli din CA.

  • Postat de Mihai - YO3CTK la 2006-06-15 17:14:33 (ora Romaniei)
  • Domnule Ionescu, nu va cunosc personal dar aveti tot respectul meu!! 73 de YO3CTK

  • Postat de Vasile - YO5FMT (yo5fmt) la 2006-06-15 22:21:43 (ora Romaniei)
  • Deci iata ca am avut dreptate!!YO8WW nu numai ca si-a votat propria varianta de ascundere a gunoiului sub pres dar a si amenintat si intimidat sa se voteze cum vrea muschii lui...halal consiliu.Si cand ma gandesc cu cata ardoare ii apara ieri la qtc Vasile!Cum spunea?Oameni deosebiti...oameni de mare valoare..Pfui!!!OAMENI FARA SIREA SPINARI!!!
    Multumim Margarit ca ne-ai luminat!!!Daca cei care au votat pentru anularea CNUSTG nu-si prezinta in scurt timp demisiile ar fi cazul sa incepem demersurile pentru strangerea adeziunilor in vederea convocarii unei Adunari Generale Extraordinare in care sa ingropam in lada de gunoi al istoriei pe cei care au incercat sa-si bata joc de noi.

  • Postat de Mircea - YO4SI (yo4si) la 2006-06-16 01:10:21 (ora Romaniei)
  • FELICITARI, Margarit ! Semnalele tale sunt slabe deobicei in 80 m. Dar acum ai venit "bubuind" peste vacarmul tuturor ! Opresc PC-ul si ma culc linistit ! "Sa nu va intereseze ce mancati maine, sau ce imbracati, ci sa va intereseze doar adevarul si numai adevarul!" Ori, cine a spus asta ?

  • Postat de mircea - YO5AXB (yo5axb) la 2006-06-16 04:34:58 (ora Romaniei)
  • Cei care asteapta demisia grupului pot astepta mult si bine.Nu este prima data cind se sustine frauda si in acest caz nu vad pentru ce sa fie ultima?Este cel putin aberant ca cei pagubiti sa ceara sa sa se faca dreptate la cei care i-au pagubit...Comisia trebue schimbata fara explicatii iar cei implicati sanctionati.Se poate pune eventual problema daca sa li se acorde spatiu de scuze sau nu.Cred ca nu este cazul sa se acorde acest spatiu pentru ca nimeni nu se simte vinovat si in acest caz nici nu poate fi vorba de scuze...73'Mircea

  • Postat de Lingvay - la 2006-06-16 10:19:07 (ora Romaniei)
  • Domnule Margarit Ionescu YO9HG - intamplator am fost prezent. Afirmatiile Dvs. dovedesc ca nu ati inteles inca notiunea de "locatie" definit in regulament (atat IARU cat si natioanl) - care nu este identic cu notiunea de "carou" - adica QTH locator! Daca cititi despre QTH / QRA locator din acest site - material mai vechi - va veti lamuri ce inseamna "locator" si ce insemna "amplasament".

  • Postat de Lingvay - la 2006-06-16 10:20:32 (ora Romaniei)
  • In alta ordine de idei - regret dar - avand in vedere prestanta si varsta Dvs. - i-mi este rusine sa spun ca afirmatia Dvs. "Presedintele CA a admis sa se voteze acceptarea contestatiei de vreo patru ori." - este exagerata - mai precis tendentios mincinoasa! Pentru memoria Dvs. va reamintesc ca lucrurile au fost astfel:
    1)-in timpul sedintei niciodata NU am afirmat - nici macar "vociferand" ca apelez la justitie - acest lucru am facut o singura data IN SCRIS - la redactarea petitiei;
    2)- S-a votat prima data cu vot deschis (cu mana) - rezultatul: 5 pentru ridicarea sanctiunii, 2 pentru pastrarea ei si 6 abtineri. Avand in vedere numarul mare de abtineri - 3FU a solicitat repetarea votului - dar secret (adica cu "biletele"). Rezultatul - cel anuntat / scris de 3APG mai sus!
    Avand in vedere aceste 'abateri" evidente de la prezentarea reala a situatiei de fapt - cred ca restul comentariilor malitioase si tendentioase ale Dvs. nu are rost sa le comentez - exceptie facand una: NU SUNT SI NU POT FI DE ACORD CU AFIRMATIILE DVS. PRIVIND PRESEDINTELE FRR! In ceea cel priveste "caracterizarea" Dvs. este tot atat de tendentioasa si falsa ca cele referitoare la mine! Ceea ce este adevarat - fapt ce nu ati sesizat - e ca are o sarcina extrem de ingrata! - ceea de a face dretate intr-o "haita" (ca altfel nu pot sa zic - "grup de interese" este prea bland)de neaveniti care chiar nu au ce cauta in CA al FRR! Eu indraznesc sa propun ca prevederea din statutul FRR privind luarea de cavant / prezentarea de opinii / votul membrilor in CA in cauzele in care au interes - sa fie declarat "conflict de interese" si implicit fara drept de vot. Asta inclusiv pentru frustratii participanti la CN Rtg. - este incorect ca acest concurs sa fie arbitrat / judecat / anulat prin votul si contributia UNORA CARE AU CONCURAT SI NEATINGAND TINTA PROPUSA acum invoca regulament, hotii etc. Daca au fost abateri de la regulament - sa fie DOVEDITE SI SANCTIONATE - conform regulamentului - INDIFERENT DACA A IESIT SAU NU CAMPION CEL CE "trebuia" sau nu!
    Pacat ca prin interventiile Dvs vadit partinice chiar si eronate (chiar mincinoase in context - ca doar exista PV al sedintei NU?) ati reusit sa subminati deosebitul respect pe care am avut fata de Dvs! Sa fiti sanatos - si cu mintea limpede - sa va fereasca cel de sus de boala "uitarii" si a "imaginatiunilor"!In rest sa auzim de bine!
    &3+GL
    Joska - yo5avn

  • Postat de Vasile - YO5FMT (yo5fmt) la 2006-06-16 17:46:00 (ora Romaniei)
  • Joska,oare pe cine sa credem???Pe tine ...care ti-ai atins scopul prin votul repetat...sau pe Margarit care nu a fost direct implicat si numai a descris cum s-a desfasurat aceea memorabila adunatura de rusine al CA ???Eu cred ca lucrurile sau desfasurat asa cum le descrie Margarit.Oricum este singurul care a avut curajul sa ne arate ce s-a intamplat,fiindca abureala incercata de 3apg este jalnica,iar ceilalti participanti tac chitic sperand ca negura uitarii ii va ascunde.Nu am analizat cazul tau din punct de vedere legal asa ca nu ma pronunt,dar hotararea legata de CNUSTG nu are nici un temei legal,oricat ar incerca unii sa dreaga busuiocul.Chiar daca numai o prevedere legala era incalcata era incorect,dar in acest caz s-a mers din ilegalitate in ilegalitate.Dar vad ca si tu stai cam prost cu memoria...ia reciteste-ti postarile de acum vreo 2-3 luni legate de CNUUS 2005 cand acelasi consiliu te-a faultat si cand numai ca nu reuseai sa-i impusti cu literele scrise aici...iar acum vad ca numai nu-i pupi de dulci ce sunt...

  • Postat de LINGVAY - la 2006-06-19 13:52:39 (ora Romaniei)
  • Dre. VASILE - deci - "votul repetat" - asa cum s-a aratat si probabil este consemnat si in P.V. - de fapt au fost DOUA - una "deschisa" - favorabil mie, dar cu multe abtineri. La cererea lui 3FU (NU la a mea) s-a facut "repetarea" sub forma votului secret (pe biletele) - la care rezultatul este cel final anuntat - tot favorabil mie. Si atunci care e problema?
    In ceea ce priveste pe Margarit se pare ca are probleme mari cu memoria si cu corectitudinea - fapt constat doar acum de mine si mai de mult de catre multi altii!

  • Postat de Lingvay - la 2006-06-21 09:40:14 (ora Romaniei)
  • Dr. Vasile - 5FMT - "scrise aici...iar acum vad ca numai nu-i pupi de dulci ce sunt..." - NU nici pe de parte! -nu e cazul sa fie pupati! Ceea ce este cert e ca cea mai mare gresala este GENERALIZAREA - in opinia mea , in CA mai sunt si oameni integrii - dar din pacate NU au posibilitatea sa se manifeste la valoarea si corectitudinea lor din cauza GAINARILOR - care fie ca participa la campionate dupa care - vazand ca sunt depasiti la punctaj militeaza pentru descalificarea celorlalti - sau macar anularea concursului fie ca fac parte din si sunt sustinuti de grupuri de interese "haite" care cu orice pret vor sa impuna - indiferent de rezultat - candidatii / oamenii lor ''care trebuie" la titlu de campion! Evident - GAINARII au gura mai mare, sunt mai agresivi si domina pe ceilalti cu bun simt! Poate ai pus si tu intrebarea: " 9HP de ce s-a retras?" - la un moment dat, prin finetea care-l caracterizeaza, chiar a dat niste indicii!
    73+GL
    Joska

  • Postat de Vasile - YO5ODU la 2006-06-22 14:22:17 (ora Romaniei)
  • Mult stimati "Colegi"de HOBY.
    Vad ca dupa sedinta si/sau hotararea CA al FRR
    referitor la o abatere va apucati de cearta.EU nu am
    ce pierde sau castiga,fiind EXCLUS din start din ori
    ce concurs organizat de FRR,fiind ca nu ne-am afiliat cu Clubul nostru,tergiversand probleme juridice.Comentariul meu ca Radioamator independent o fac totusi cunoscut,poate alti mai citesc.Dezbinare Amatorilor a inceput mai de mult.
    Uni vor avea,sau chiar actialmente un folos material din acest lucru.In multe parti s-a redus
    activitatea de cauza lipsei de spatiu,iari in alta
    parte la activitate de"BUSINES".La "VOT SECRET"
    parca au mai mult "CURAJ" oameni,dar la o asemenea situatie ar fi fost bine sa-se voteze cu
    DA-sau NU.Abtinerea de la vot este caracteristic
    unori specii de "omulete".Leaganul este pentru
    bebelusi,nu pentru oamenii "ALESI" de a conduce.
    Cu Stima si Respect ,73` Vasile

  • Postat de Niculescu T.Virgiliu - YO7FT la 2006-12-26 20:56:07 (ora Romaniei)
  • Stimati prieteni am lecturat cu atentie toate mesajele dv.unele indreptatite altele subiective,prefer sa fiu criticat decat sa avem omologate competitii viciate de nereguli provocate sau datorate unor scapari regulamentare. Ceeace a fost a fost,haideti in anul care vine sa fim corecti si verticali cum cereau unii dintre comentatori,ce placere sa a-i pentru o competitie castigata necinstit,ce sa invete tinerii care au pretentii de la noi ?
    Imi insusesc criticile dv.cer scuze in numele arbitrilor de competitii care au prezentat rezultate viciate pentru omologare,rog pe toti care pot da sugestii de imbunatatire a activitatii noastre sa le trimita pe e-mail la Comisiile de specialitate ale FRR.
    Mai avem un an in pana la alegerile viitoare, in cadrul structurilor afiliate la FRR se pot pregati toti ce-i care doresc sa-si depuna candidatura pentru Alegerile in C.A. al F.R.R.
    Va doresc tuturor ca in anul care vine sa avem o participare intensa la Competitiile organizate, sa avem un AN NOU FERICIT cu cat mai multe impliniri personale.Intelepciunea sa ne fie calauza in tot ceeace intreprindem.

    LA MULTI ANI

    Toto,yo7ft

    Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

    Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul ""Disfunctionalitati" in Campionatul National CW 2006"
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


    Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact