hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari     Comentati acest articol    Tipariti

Simpozionul şi întâlnirea transfrontalieră a radioamatorilor

Ediţia a V-a, Pecica, 30 - 31 mai 2008

László Hadnagy YO5AEX

- Invitaţie - program -

Prin amabilitatea D-lui prof. Ban Adalbert (Béla) YO2BYD am primit Invitaţia-program pentru a participa la cea de a V-a ediţie a Simpozionului radioamatorilor de la Pecica, judeţul Arad, în perioada 30 - 31 mai 2008.Şi în acest an Ban Adalbert este animatorul şi organizatorul principal al manifestării.

Având în vedere succesul întâlnirii şi expe-rienţa acumulată organizatorii, împreună cu ceilalţi radioamatori din localitate, se preocupă intens pentru organizarea ediţiei.

Cred că sunt în asentiment cu organizatorii de a publica Invitaţia-program către toţi radio-amatorii, din ţară şi de peste mări şi ţări, pentru a onora cu prezenţa această manifestare.

Pentru informaţii suplimentare, detalii şi rezervări cazare, Vă adresaţi D-lui Ban Adalbert YO2BYD, Telefon: +40 257 468 170, mobil: +40 742 997 989.

Organizatorii vă aşteaptă cu drag şi vă doresc distracţie plăcută.

Ne revedem la Pecica.

László Hadnagy YO5AEX

Articol aparut la 20-4-2008

7408

Inapoi la inceputul articolului

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la acest articol!  

Opinia dumneavoastra va aparea dupa postare sub articolul "Simpozionul şi întâlnirea transfrontalieră a radioamatorilor"
Comentariul trebuie sa se refere la continutul articolului. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.


Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact