hamradioshop.ro
Articole > Evenimente, insemnari de calatorie Litere mici Litere medii Litere mari         Tipariti

Hobby Radio Expo Kazanlak - 2013

Nini Vasilescu YO3CCC

Multumesc "Bunului Dumnezeu" ca si anul acesta am putut sa merg pentru a patra oara consecutiv la Hobby Radio Expo Kazanlak - 2013. Recunosc ca am plecat cu oarecare teama dupa ce am auzit la meteo ca in urmatoarele doua saptamani o sa alterneze ploaia cu vremea frumoasa. Totusi, nu am rezistat tentatiei, asa ca joi de dimineata, 6 Iunie, pe la ora 9 am plecat la drum.

Pentru ca prietenul care trebuia sa mearga cu mine nu a putut sa mai mearga din motive de sanatate, avand rezervare facuta la hotel, in ultima clipa, cu o seara inainte, i-am facut o propunere Presedintelui FRR Neacsu Constantin YO3IRC, care a fost de acord sa mergem impreuna in aceasta escapada. Vreme frumoasa, am ajuns la Giurgiu, apoi la vama si uite asa m-am trezit din nou in Bulgaria. Soselele libere si peisajul frumos ne-au insotit tot drumul. Am oprit intr-o benzinarie, aceeasi de fiecare data, ca sa cumpar o "sedmicina vinetka" (weekly vignette) pentru 7 zile. Tot de aici, am mai facut cateva cumparaturi (inghetata, suc, apa minerala), ne-am odihnit putin si am plecat iar la drum. Pe la orele 14:30 am ajuns la destinatie, am parcat masina in fata hotelului, dupa care am mers la receptie unde am primit cheia de la aceeasi camera in care am mai stat de trei ori. Am lasat bagajul si am plecat prin oras ca sa ne plimbam. Cand ni s-a facut foame ne-am oprit la o terasa ca sa mancam ceva, apoi am continuat plimbarea pana s-a lasat intunericul, cand ne-am retras la terasa din incinta hotelului unde am mai stat la taclale.

A doua zi, am luat micul dejun si am plecat iar ca sa batem strazile. Dupa masa am trecut pe la locul unde urma ca in ziua urmatoare sa aiba loc evenimentul pentru care venisem, care oricum era in drumul nostru si aici am avut surpriza sa-l reintalnesc pe Vladi LZ1KZ, cunostinta mai veche de-a noastra, care se ocupa cu amenajarea standurilor din interior. Cand ne-am retras sa mancam de seara, am avut surpriza sa ne intalnim cu Victor YO3DEX si Nelu YO9ILO. Am stat la discutii la un pahar de bere buna.

Spre ziua a inceput sa ploua si a continuat pana pe la ora 10:30. Dupa micul dejun, prevazator, mi-am luat umbrela si am plecat catre "locul cu pricina" care se afla cam la 100 de metri de locul unde ne cazam, mai bura un pic, nu am folosit-o, semn ca urma ca ploaia sa se opreasca cat de curand. De data asta, pentru prima data de cand ma duc la aceasta intalnire, nu era nimeni cu "taraba" pe afara, toata lumea fiind in interiorul cladirii. Mi-am revazut o multime de prieteni pe care mi i-am facut de-a lungul timpului. Intre timp ploaia s-a oprit, norii s-au imprastiat, a iesit soarele, iar cei care au venit cu cate ceva de vanzare au inceput sa-si expuna aparatura si componentele pentru vanzare pe aleile de langa cladire.

Seara, am mai facut o mica plimbare pe stradutele de langa hotel. Duminica de dimineata am facut o ultima mica plimbare inainte de a ne pune la drum. Pe drumul catre casa ne-a mai plouat de cateva ori si imi era frica sa nu-mi strice planificarea de a ne abate un pic si pe la Veliko Tarnovo ca sa mancam o pizza, buna rau. Cand ne-am propiat de destinatie, s-a oprit ploaia, iar in Veliko Tarnovo nu plouase deloc, era soare si frumos. Pentru ca timpul era insuficient nu am apucat sa vizitam cetatea, dar sper sa o fac cat de curand. Am ajuns acasa pe la 20:30. Inca odata mii de multumiri "sponsorului" (ginerele) care mi-a imprumutat din nou masina fara de care deplasarea nu ar fi fost posibila.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici.

Nini Vasilescu YO3CCC

Articol aparut la 16-6-2013

5066

Inapoi la inceputul articolului

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

La acest articol nu se (mai) primesc comentarii.

Opiniile exprimate în articole pe acest site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacţiei.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact