hamradioshop.ro

16-18 iulie - Întâlnirea de Sfântul Ilie

I N V I T A T I E


Avem plăcerea să vă invităm la Întâlnirea de Sfântul Ilie, ce va avea loc în zilele de 16 iulie-18 iulie a.c. în comuna Voineasa, satul Voineșița din jud. Vâlcea, pe Valea Lotrului la 35 km de orașul Brezoi și DN7 Rm.Vâlcea -Sibiu.

Activitățile (talcioc, discuții profesionale și agapă prietenească) vor avea loc la complexul „Căsuțe Andra” ( tel. 0756.775400) unde sunt disponibile 12 locuri de cazare în 6 bungalouri. Pentru cazare în apropiere, în satul Voineșița și în Voineasa sunt mai multe pensiuni și hoteluri dintre care recomandăm : „Bella Venere” (tel.0744759216), „Voineșița (tel. 0765219422) și hotel „Lotru (tel. 0364431800). Din Voineasa se pot face drumeții, pe trasee turistice marcate, pe înălțimile din jurul localității sau scurte excursii la Vidra și lacul de acumulare al Hidrocentralei „Lotru-Ciunget” și la Obârșia Lotrului, cu privire la care vom stabili împreună cu grupul de participanți.

La organizarea și desfășurarea evenimentului vom avea în vedere situația sanitară și normele de protecție în vigoare la data reuniunii.

Pentru informații vă rugăm să sunați la 0753121244 - Nicu Almași (YO7HUZ) și 0744306565 - Adi Jidoveanu (YO7HKR).

Almași Nicolaie
Președinte
Asociația „Radioclubul Cozia” Râmnicu Vâlcea

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "16-18 iulie - Întâlnirea de Sfântul Ilie "
Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact