hamradioshop.ro

Târgul de toamnă


Sub rezerva ca nu va interveni nimic in scurtul timp ramas pana la intalnire, iar autoritatile nu vor impune noi restrictii in zona Timisoara, sâmbăta, în data de 18 septembrie, începând cu ora 09.00 CFR, va invitam la Târgul de toamnă!

Pentru ca covidul ne-a schimbat planurile și nu am mai putut organiza târgul de primăvară, acum când lucrurile încep sa revină la normal, încercăm și noi sa reluam tradiția de a ne revedea la gazdele noastre, Pensiunea Andreea Maria, din Giarmata, exact unde ne-am întâlnit în ultimii ani cu ocazia târgului de primăvară.

https://www.google.com/maps/place/Pensiunea+Andrea+Maria/@45.8340284,21.2872156,15z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0x7995bdfea04f6ce9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d45.8340284!4d21.2872156

Ne dorim sa ne revedem cu bine, asa ca cei care participa vor trebui sa facă dovada ca sunt vaccinați, ca au trecut prin boala sau ca au un test cu rezultat negativ, dar nu mai vechi de 48 de ore.

Regula este pentru a ne proteja și a ne oferi ocazia sa ne revedem și anii următori cu bine.

Din păcate, din cauza interdicțiilor din lunile ce au trecut, bucătăria localului este inchisa, asa ca anul acesta nu vom putea comanda de mâncare, dar o cafea, un suc, vom putea servi în siguranță.

Antene de baza, antene filare, cabluri coaxiale și mufe de tot felul, am primit confirmarea lui 2ck.ro, Lasconi Ovidiu Cristinel ca va aduce/expune/ vinde la târg.

Ne dorim sa va revedem cu bine, asa ca aveți grija de voi!

73's de YO2MTGigi

Sa speram ca totul va fi ok si vom putea sa ne revim la viata si obiceiurile de dinaintea pandemiei.

73`s de YO2MTGigi

Comentarii (5)  

 • Postat de Stefan Leca - YO8RCW (yo8rcw) la 2021-09-10 21:00:03 (ora Romaniei)
 • De ce trebuie sa orgaanizati un eveniment in acelasi timp cu simpozionul national? unde e HAM spiritul? Foarte urat!!!

 • Postat de Zaslo Doru Emil - YO2AMU (yo2amu) la 2021-09-12 21:26:06 (ora Romaniei)
 • Daca nu se organiza, era mai bine? Hai sa fim seriosi!

 • Postat de Stefan Leca - YO8RCW (yo8rcw) la 2021-09-12 21:57:37 (ora Romaniei)
 • Doru nu sunt părtinitor dar de ce nu a făcut cu o săptămână mai devreme sau una mai târziu
  ??

 • Postat de Vasile - YO8RCA (yo8rca) la 2021-09-13 05:56:44 (ora Romaniei)
 • Sa speram ca totul va fi ok si vom putea sa ne revim la viata si obiceiurile de dinaintea pandemiei,spune YO2MTG.Corect,poate voi avea ocazia anul viitor sa particip la Simpzionul national si la Tirgul de toamna.

 • Postat de Popa Gheorghe - YO2MTG (yo2mtg) la 2021-09-13 11:02:08 (ora Romaniei)
 • Stimate coleg, YO8RCW, in sfarsit ati descoperit ca si in YO2 se face ceva pentru ca altfel nu imi explic de ce tocmai acum cand federatia vine cu simpozionul tocmai in septembrie va gasiti sa comentati despre ham spirit ?!?
  Va pot spune ca in ultimii ani cand se puteau organiza evenimente fara problema era regula ca in al treilea wekeend, noi, cei de la YO2KQT, sa organizam cate un simpozion, A fost ani de zile la Buzias, apoi din cauza costurilor in Timisoara, iar cu pandemia nu a mai fost nimic.
  Incercam sa ne revenim la viata, sa reluam lucrurile de unde le-am lasat si dumneata imi spui ca sunt lipsit de ham spirit ?!
  Poate imi puteti explica cum mareata federatie care organiza simpo national in general in luna august a ajuns cu el in septembrie, asa tam-nesam ?? Cine pe cine calca in hamspirit ? Nu trebuie sa imi justifice nimeni motivul, ca nu asta este ideea, ci doar ca noi am respectat o traditie de cativa ani, si nu putini....
  Nu vreau sa intru cu matale in poleminca , dar nu pot sa tac cand observ ca intotdeauna cei care vor sa faca ceva sunt atacati...
  Ca sa nu mai spun ca din cauza molimei , lumea este putin mai reticenta si poate , zic poate, nu doreste sa circule asa mult, de aceea eu cred ca targul de toamna este mai mult un eveniment local, la care sunt mici sanse sa vina cineva din YO8, sau YO4, dar conform celor afirmate de dumneata se pare ca m-am inselat. asa ca imi cer scuze ca am pus umilul nostru targ , peste simpozionul national si promit ca la anul voi fi mai atent la detalii de genul si desigur ca va invit cu mare drag de pe acum, sa fiti alaturi de noi la urmatoarea editie..

  73`s de YO2MTGigi

  Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

  Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "Târgul de toamnă "
  Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
  Comentariu *
   
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact