hamradioshop.ro

Silent key – Corneliu PETREANU – YO8TU


Vineri, 14 iulie 2023 ora 02:14, bunul nostru prieten Corneliu PETREANU, YO8TU, a plecat dintre noi pentru totdeauna.

Silent key – Corneliu PETREANU – YO8TU


Peco, aşa cum îi spuneau prietenii, s-a născut la data de 10 noiembrie 1955 în oraşul Fălticeni. Copilăria şi anii adolescenţei i-a petrecut în oraşul Gura Humorului. A absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Iaşi în anul 1980 după care a lucrat ca inginer la Direcţia de Poştă şi Telecomunicaţii Suceava ca şef formaţie reţele interurbane Gura Humorului, apoi la Direcţia de Radio şi Televiziune Iaşi – Serviciul Radiorelee – staţia Tv Mioveni.

În anul 1993 a pus bazele propriei sale firme, Societatea Comercială „BIT TELECOM” s.r.l., având drept obiect de activitate telecomunicaţiile. De radioamatorism s-a molipsit în perioada satisfacerii stagiului militar în oraşul Brăila când l-a cunoscut pe Joska, YO6BHN. Autorizaţia de radioamator de emisie-recepţie şi primul său indicativ, YO8BNM, le-a obţinut în timpul studenţiei.

În decursul anilor a sprijinit activitatea radioamatorilor din judeţul Suceava şi din ţară prin organizarea şi sponsorizarea de manifestări specifice precum şi prin sponsorizarea competiţiilor organizate de către Federaţia Română de Radioamatorism a cărui vicepreşedinte a fost în anul 2000.

Cornel a fost omul care a ştiut să ne adune la un loc şi să ne apropie unul de altul, a fost omul care ne-a împins înainte în pasiunea noastră comună.

Cei care doresc pot să-i aducă un ultim omagiu la cimitirul Pacea, biserica Sfântul Gheorghe Pacea, situat pe strada Parcului din municipiul Suceava.

Slujba de înmormântare va avea loc in ziua de 16 Iulie 2023, începând cu ora 12:30, la biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril situată pe Bulevardul Bucovina în oraşul Gura Humorului. Va fi înmormântat, alături de părinţii săi, în cimitirul Gura Humorului situat pe strada Cetăţii.

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, prieten drag…!

YO8CT

1483

Comentarii (1)  

  • Postat de Dan - YO3GH (yo3gh) la 2023-07-17 21:37:29 (ora Romaniei)
  • D-zeu sa te odihneasca Peco. Imi aduc aminte de un teambuilding de vis la Casa Alba, Frasin .
    RIP

    Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

    Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "Silent key – Corneliu PETREANU – YO8TU "
    Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
    Comentariu *
     
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact