l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Daca reprezentarea radioamatorilor in Adunarea Generala s-ar face in viitor pe criterii geografice, pe care dintre variantele de mai jos le-ati prefera?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 18-februarie-2008 si s-a incheiat la 25-februarie-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (29)  

  • Postat de Vasile Nicola la data de 2008-02-18 23:26:25 (ora Romaniei)
  • Cred ca intrebarea nu este pusa complect si corect. Reprezentarea trebuie facuta pe judete plus Bucurestiul, dar proportional cu numarul radioamatorilor. Am votat pe judete dar cu aceasta observatie. 73, Vasile.

  • Postat de Codrut Alecsandrescu la data de 2008-02-19 00:31:32 (ora Romaniei)
  • Interesanta intrebare!
    HAM SPIRIT vs KOSOVO! (scuze pentru Kosovo dar este ultimul caz de declarae a independenti azi)
    De ce geografic si nu uninominal !?!?!?!?!?!?!
    P.S. Cine incaseaza taxa vamala pentru undele care trec pe deasupra teritoriului sau?!

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-02-19 12:53:49 (ora Romaniei)
  • Cred ca e normal ca pe judete....DAR aici este o mare problema. Cum si cine ar fi reprezentant pentru ham-i din acel judet??? E greu si unii nici nu doresc sa se faca o alegere prin "vot uninominal"...pentru ca sunt obisnuiti cu dictatura! Ar ramane posibilitatea internetului intr-o forma organizata iar cei care nu au aceasta posibilitate sa apeleze la prietenii ham-i care sa reprezinta. Ar fi foarte interesant desfasurarea transparenta al unei astfel de "selectie" naturala dar e nevoie si de un moderator ca lucrurile sa ne sa degenereze. Poate dezvoltati aceasta idee.
    73 de Miki

  • Postat de nino la data de 2008-02-19 16:51:30 (ora Romaniei)
  • 1. depunere candidaturi pe judete
    2.anuntarea tuturor radioamatorilor activi( cu cotizatia la zi)despre candidaturi
    3. VOT UNINOMINAL ( voturi numarate centralizat fie la comisie la judet sau la FRR).
    In rest ,a postat foarte la obiect Miki mai sus !!

  • Postat de Lari la data de 2008-02-19 22:15:27 (ora Romaniei)
  • Este normal ca pe ,,judete'',chiar daca sunt mai multe cluburi se poate rezolva prin crearea unei asociatii la nivel de judet si aceasta ar desemna reprezentantii la Adunarea Generala a radioamatorilor YO.Vointa si intelegere sa fie,restul se pot rezolva in mod civilizat.Cu o aleasa consideratie pentru toti utilizatorii acestui site,Lari,ALEXANDRIA.

  • Postat de Dan la data de 2008-02-20 10:14:11 (ora Romaniei)
  • Pare normal o reprezentare pe judete , dar atunci ce rol mai au districtele radio ( 2 - 9 )? Dan

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-02-20 17:22:33 (ora Romaniei)
  • Dane - districtele radio includ de regula mai multe judete. In activitatile de radioamatorism avem mare nevoie sa fim sprijiniti, sa sa avem relatii bune in teritoriu,fim sau sa ne facem cunoscuti prin activitati diverse chiar si in interesul societatii - de aici deriva ca reprezentarea pe judete este mai "cu folos" adica mai practic si mai real. Ori - cum la urma urmei cu totii suntem cetatenii Romaniei unice.

  • Postat de Dan (yo3gh) la data de 2008-02-20 17:43:53 (ora Romaniei)
  • Ok ,merci Miki pentru raspuns , am inteles punctul tau de vedere. '73 , yo3gh , Op.Dan

  • Postat de Tudor Pacuraru la data de 2008-02-20 20:03:42 (ora Romaniei)
  • Din pacate, nu in toate judetele "densitatea de radioamatori" e aceeasi. Cred ca exista chiar judete fara radioamatori! Iar in altele, 1...2 ar reprezenta ...3 - 4.

  • Postat de Romeo la data de 2008-02-21 18:45:14 (ora Romaniei)
  • Imi pare rau dar intrebarea nu are sens! FRR este o federatie de cluburi, nu de judete sau alte alea.... pina la o eventuala modificare a Statutului... Districtele radio sunt ale ANRCTI asa ca eu personal as dori explicatii despre intentiile acestui sondaj, nu de alta dar sa le intelegem cu totii. 73

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-02-21 20:13:41 (ora Romaniei)
  • Romeo (4rst), lasa orice speranta in legatura cu vreo explicatie. Am solicitat si eu explicatii si mai ales ce concluzii s-au tras la sfirsitul sondajului, dar nu sintem noi atit de importanti incit sa ni le ofere cineva. Sintem niste cobai si atit. Nu e nevoie sa intelegem, e nevoie doar de reactiile noastre.

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2008-02-21 22:38:13 (ora Romaniei)
  • Pentru YO4RST: Sondajul incearca sa exploreze diversele variante in care FRR ar putea functiona mai eficient intr-o organizare diferita. Intr-adevar, FRR este in acest moment o "federatie de cluburi, nu de judete sau alte alea", dar trebuie observat ca intrebarea pusa se refera la viitor: "Daca reprezentarea radioamatorilor in Adunarea Generala s-ar face in viitor pe criterii geografice, pe care dintre variantele de mai jos le-ati prefera?". Dupa cum s-a observat intr-un http://www.radioamator.ro/vot/vot_rezultate.php?id=132">sondaj mai vechi dorinta de schimbare este evidenta si avand in vedere apropiata Adunare Generala radioamatorii ar trebui consultati. Daca FRR are sondaje mai potrivite la care sa solicite optiunile membrilor sai inainte de Adunare, ele pot fi gasite la http://www.hamradio.ro" target="_blank">hamradio.ro. Deocamdata de mai multe saptamani pagina web amintita intreaba cu insistenta obsesiva: "Cunoasteti Statutul FRR?"

    Eu personal nu cred ca reprezentarea pe judete ar fi cea mai potrivita. Nu numai ca judetele nu sunt reprezentative ca pondere numerica a radioamatorilor, dar in unele din ele este greu de identificat o activitate permanenta si continua. In multe concursuri nationale si internationale in ciuda apelurilor de la Centru nu apare in eter nici macar o singura statie radio. Cum ar putea functiona in astfel de judete Consilii de Administratie Locale (judetene)? In acelasi timp numarul radioamatorilor membri ai FRR este prea mare pentru a fi administrat de un singur Comisiliu de Administatie din YO3, dar si prea mic pentru a fi reprezentat pana la nivel judetean. In aceasta situatie reprezentarea pe zone mai mari este mai potrivita. Eu cred ca 4 Consilii de Administratie Teritoriale (similar cu districtele teritoriale ale ANRCTI) ar fi nu numai o reprezentare armonioasa si proportionala, dar ar veni si in sprijinul principalei activitati pe care trebuie sa o aiba FRR in acesti ani, anume preocuparea pentru autorizarea cat mai multor radioamatori (in special tineri). O mai apropiata colaborare cu directiile teritoriale ale ANRCTI s-ar putea realiza in aceste conditii mult mai eficient.

  • Postat de Lari la data de 2008-02-21 22:38:58 (ora Romaniei)
  • Stimati colegi,
    eu nu judec aceste sondaje decat prin prisma ,,mintii de radioamator''..........daca ar fi sa despic firul in patru as ,,diseca'' toate aceste sondaje prin prisma ,,psihologiei interogatoriului maselor'' si sa-r deturna sensul hobby ului nostru.Sa nu uitam ca pasiunea ne uneste(INDIFERENT DE GRADUL DE INSTRUCTIE PROFESIONALA) in acesta miscare unica la nivel mondial.Problema este discutabila si sa ,,o luam ca atare''.CU STIMA,Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

  • Postat de Lari la data de 2008-02-21 22:43:09 (ora Romaniei)
  • SORRY,graba si ora tarzie m-au indemnat la o greseala......corect....,,s-ar''....
    ...73's.Lari.

  • Postat de Mihai la data de 2008-02-22 16:33:14 (ora Romaniei)
  • Dragi colegi, nu cautati teoria conspiratiei acolo unde ea nu exista. Ciprian nu are nici un interes particular si nici o intentie malefica. Acesta este un site construit si intretinut de el, asa ca sa-i lasam dreptul de a pune intrebarile pe care le considera pertinente. Poate ca miine va dori sa stie ce meniu ati avut la cina. Si ce-i cu asta? Fiecare este liber sa ignore sondajele daca i se par nerelevante. 73 Mihai, YO3CTK

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-02-22 17:09:26 (ora Romaniei)
  • Mihai, 3ctk, cine zice de conspiratii ? Mie mi-ar placea sa stiu si care e scopul pentru care este pusa o intrebare si ce concluzie se trage la finalul saptaminii. Nimeni nu a vorbit de intentii malefice. Am doar senzatia ca uneori sintem tratati ca niste popice, nu ca indivizi cu personalitate. Daca te opreste o echipa de sondaje pe strada, ti se spune si pentu ce esti intrebat un anumit lucru. Aici nu-ti explica nimeni nimic.

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2008-02-22 18:18:19 (ora Romaniei)
  • Mihai (YO3CTK): Lui YO2DNO i s-a raspuns in repetate randuri la ingrijorarile domniei sale referitoare la cateva temeri (aceleasi) pe care le exprima in mod frecvent: "in ce scop" sunt puse intrebarile la sondajele de opinie, "unde ajung" sondajele, cine "trage concluziile" la aceste sondaje. De asemenea, dupa opinia sa multe sondaje "nu sunt relevante", in timp ce la altele "nu sunt suficiente optiuni". In scopul imbunatatirii acestei rubrici si a cresterii calitatii si relevantei sondajelor, Noni YO2DNO a fost invitat sa contribuie cu subiecte proprii la aceasta pagina. Din inregistrarile pe care le am nu rezulta (din pacate) ca am primit inca vreo asemenea propunere de la d-nia sa. Astept in continuare cu interes sugestii pentru viitoarele sondaje de opinie atat de la YO2DNO, cat si de la orice radioamator dornic sa contribuie la aceasta rubrica.

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-02-22 20:54:25 (ora Romaniei)
  • Ciprian, nu sint eu problema aici. Chestia e nu sa particip eu la rubrica (nici n-am fost invitat, dar nici nu era cazul), intrebarile pe care le-am pus de-a lungul vremii nu aveau ca tinta implicarea mea in construirea sondajelor. Intrebam pur si simplu care e relevanta, de ce se pun unele intrebari si ce reiese in urma rezultatelor obtinute. Nu stiu de ce faci din observatiile mele chestie de orgoliu personal. Mi se pare normal cind mi se solicita o parere, mi se pune o intrebare, sa fiu informat si despre logica intrebarii. In schimb, in locul unui raspuns clar, primesc reprosuri voalate. Mi-e foarte usor sa renunt la vizitarea site-ului, cunosc indicative care au facut-o exact din motivul pe care il discutam. N-am s-o fac deoarece cred ca tocmai discutiile si problemele puse direct pot contribui la imbunatatirea activitatilor de orice fel. P.S. Totusi, Ciprian, nu cred ca pui intrebarile de pomana. Si cred ca macar o concluzie la sfirsitul fiecarei saptamini ar fi multumitoare pentru multi participanti la sondaje.

  • Postat de Francisc Grunberg la data de 2008-02-22 21:37:29 (ora Romaniei)
  • Lui Noni, YO2DNO: Imi pare rau, dar trebuie sa contrazic urmatoarea afirmatie: "Chestia e nu sa particip eu la rubrica (nici n-am fost invitat, dar nici nu era cazul" Iata doua comentarii semnate de mine: Comentariu postat de Francisc Grunberg YO4PX la data de 2007-08-04 23:29:41 (ora Romaniei)
    Ideea ca cineva pune la cale din umbra si cu perfidie manipularea radioamatorilor, ca incearca sa se foloseasca de informatiile rezultate din niste sondaje fara sa divulge participantilor scopul pentru care a propus o tema sau alta, fara sa traga niste concluzii sau fara sa le faca publice, ca face «experimente» dubioase, mi se pare de tot hazul si cred ca se incadreaza perfect in sindromul national al scenaritei si al teoriei conspiratiei. La aceste nedumeriri s-a mai raspuns, eu insumi am incercat sa risipesc banuielile exprimate, nu mai revin. Vreau sa spun doar ca astfel de sondaje sunt propuse pe numeroase saituri de radioamatori. Consultati lista sondajelor propuse pe saitul ARRL la http://www.arrl.org/search/bigindex.html Transpuse in Word ele se intind pe 23 de pagini si peste 900 randuri, ceea ce inseamna ca sunt cel putin 500 de subiecte. Nimeni nu a tras concluzii, nimeni nu a simtit nevoia unor concluzii. Pentru concluzii de nivel academic ar trebui angajati sociologi, psihologi si chiar psihiatri. Cel care are banuieli ca raspunsurile sale ar putea fi folosite in scopuri ascunse si se simte ofensat de absenta «concluziilor» are la dispozitie o optiune elementara, aceea de a nu participa.

    Comentariu postat de Francisc Grunberg YO4PX la data de 2007-08-05 08:37:19 (ora Romaniei)
    Scuze, adresa corecta a paginii de sondaje a ARRL este http://www.arrl.org/survey.php3 Draga Noni, pentru a lamuri in sfarsit aceasta problema care vad ca te framanta de multa vreme, iti propun sa propui pe Radioamator.ro subiecte de sondaje cu adevarat utile, iar din raspunsurile rezultate sa tragi concluzii edificatoare. Spre deosebire de o revista, saitul are caracter mult mai interactiv, cu totii putem fi atat autori cat si utilizatori.

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-02-22 22:23:16 (ora Romaniei)
  • Francisc, multumesc pentru raspuns si aducere aminte. Totusi, se pare ca nu m-am facut inteles. Nu vreau sa fiu EU bagat in seama, nu de asta comentez. Invitatia la propunerea de subiecte care mi se par interesante nu rezolva problema, doar o ocolesc. Eventualele mele contributii nu vor raspunde la problema in discutie. Sondajele de azi nu vor fi explicate daca voi veni eu cu propunerile mele. Subliniez pentru ultima data, nedumeririlor mele li s-a raspuns "a la Ion Iliescu", in cuvinte multe fara a se spune insa nimic concret. Doar se arunca "vina" asupra mea. Intreb: ce rost au intrebarile, raspuns: vino tu cu intrebari interesante. Cam asa a mers "dialogul". Nici o problema, am sa o las balta. Nu voiam sa deranjez pe nimeni.

  • Postat de Francisc Grunberg la data de 2008-02-23 00:58:41 (ora Romaniei)
  • Draga Noni, nu e nici o suparare. Rezultatele sondajelor sunt reflectate in valorile procentuale si absolute, matematica este o stiinta exacta prin excelenta. Dat fiind ca numarul respondentilor la sondaje rareori depaseste saptamana de saptamana 200, ele nu pot fi considerate prea concludente. Cu toate acestea, sondajele ofera indicii despre felul in care gandesc 200 de radioamatori despre o anumita chestiune legata de pasiunea noastra comuna. Alt scop, declarat sau ascuns, NU EXISTA. Am putea spune ca sondajele sunt un scop in sine. Nimeni nu va veni sa traga concluziile pe care le astepti, ni le putem trage si singuri. Dat fiind ca nu pricep care este "problema", nu vad cu ce as fi ocolit-o in raspunsul meu. Nu obisnuiesc sa umblu "pe ocolite", de ce as face-o? Iar invitatia la participare este reala. Desi nu sunt webmasterul acestui sait, am propus numeroase subiecte de sondaj in ultimii trei ani, inclusiv subiectul sondajului din aceasta saptamana. 73!

  • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2008-02-23 13:32:25 (ora Romaniei)
  • pentru mine participarea la aceste sondaje sunt interesante in sensul ca primesc o relativa informare daca judecata proprie este corecta sau nu.... Pentru aceasta eu prima data votez si numai dupa acea intru sa vad rezultatele. Este si un fel de auto corectie proprie in a judeca corect sau gresit anumite probleme. In concluzie....consider utile aceste sondaje si din pdv. de informatie al propriei judecata pentru ca in majoritatea covarsitoare cei cu procentaje de raspuns identice cam rationalizeaza corect.

  • Postat de Silviu YO8TK (yo8tk) la data de 2008-02-23 19:27:52 (ora Romaniei)
  • Pentru Miki YO5AJR.Foarte corect punctul tau de vedere si practica care o aplici.Foarte corect!!!Cam asa fac si eu,dar de multe ori dupa ce citesc comentariile am tendinta de a schimba votul.Din pacate nu se mai poate.Eu am votat pe districte.Faptul ca putem spune parerea aici e un semn bun si zic ca situatia se va indrepta pana la urma.Multumim lui Ciprian.!!Inca sintem in perioada de tranzitie.Cam lunga.!!!Sper ca cei de la centru vor tine cont si de ce scriem noi aici.

  • Postat de Antal la data de 2008-02-24 06:15:24 (ora Romaniei)
  • Pentru Noni, YO2DNO: dvs. semnalati deja de multa vreme o problema in legatura cu modul de desfasurare a sondajelor de pe site. Raspunsurile pe care le-ati primit de-a lungul timpului n-au fost satisfacatoare. In acest context eu vad invitatia de a colabora la rubrica in cauza nu ca pe o ocolire a problemei, ci din contra ca pe cea mai potrivita cale spre solutionarea ei. Oferiti-ne un exemplu. Concepeti un sondaj corect, unul care sa respecte cerintele pe care le-ati enumerat in repetate randuri. Alegeti o intrebare importanta pentru radioamatorismul din Romania. Formulati-o cat mai exact, sa nu ramana loc de interpretari si neinteleri. Alegeti cu grija raspunsurile posibile. Iar dupa ce a trecut saptamana de vot, veniti cu explicatii si prezentati concluziile. Cand va hotarati sa o faceri, in afara de Ciprian nimeni nu va sti ca sondajul in curs este facut la propunerea dvs. Acest aspect este important pentru a nu influenta votul si comentariile.


    Imi amintesc inca de primele manuale scolare care mi-au trecut prin mana. Fiecare lectie era urmata de exemple si de exercitii recapitulative. De multe ori exemplele erau esentiale in intelegerea corecta a lectiei. In cazul de fata suntem intr-un blocaj de comunicare. Ambele parti repeta aceleasi idee. Pentru a iesi din acest impas, dupa parerea mea este nevoie sa lasam putin cuvintele deoparte si sa trecem la un exemplu concret. Altfel nu facem decat sa continuam ca si pana acuma, fiecare cu convingerea ca el are dreptate.

  • Postat de Noni (yo2dno) la data de 2008-02-24 09:26:02 (ora Romaniei)
  • Antal, mi se pare ca nu ai inteles ce solicitam. Nu am pus la indoiala corectitudinea sondajelor, n-am criticat nici macar ciudatenia unor intrebari. Nu asta e problema. Repet, eu doream doar sa ni se spuna si noua cel putin CONCLUZIILE trase la sfirsitul saptaminii, dupa ce s-a terminat un sondaj sau altul. Daca se pune o intrebare, sa stim si noi, repondentii, in ce scop a fost pusa, adica ce se doreste sa se afle de la noi si la final, ce s-a obtinut.Ca sa dau un exemplu, daca la intrebarea "cite ore petreceti zilnic pe internet" majoritatea radioamatorilor ar raspunde "intre 4 si 8 ore", la final s-ar putea trage concluzia ca firmele producatoare de transceivere ar trebui sa faca display-ul de la statii cu cifre mai mari, din cauza ca lumea isi strica ochii stind prea mult la calculator. Exemplul e fortat, bineinteles, dar asta era ideea. Ai pus o intrebare, spune-ne si ce invatatura s-a tras de pe urma raspunsurilor. Am pus eu problema ca sondajele nu sint bine facute, nu ar fi corecte, as dori eu sa imi bag nasul la confectionarea lor ? Mici vorba. Da, am mai spus ca la unele intrebari nu sint destule variante de raspuns, dar n-am vorbit nicaieri de formulari incorecte sau alte alea. Am venit cu o propunere iar in loc de un raspuns clar mi se spune "daca nu-ti convine, fa tu un sondaj corect". Asta era problema si nu inteleg de ce atitea discutii pe linga subiect. Uite, Francisc mi-a spus limpede sa nu astept concluzii si sa si le traga fiecare cum vrea. Ok. Am inteles si gata. Voi participa in continuare ca si pina acum. Nu sint un Gica-contra, am venit doar cu o propunere, ziceam eu - constructiva.

  • Postat de Eu la data de 2008-02-24 12:49:09 (ora Romaniei)
  • Probabil ca aceste sondaje nu folosesc la nimic ci doar la a face trafic pe acest site!Ca sa vada cei care pun reclamele ca este accesat de cat mai multi utilizatori...

  • Postat de Vasile (yo5fmt) la data de 2008-02-24 12:59:18 (ora Romaniei)
  • Ei dragilor, acum ca a-ti reusit sa (va)intelegeti pentru ce-s bune sondajele de opinie, hai inapoi la subiect! Am vazut opinii ca ar fi bine pe districte: ar fi super! In loc de saptezeci si ceva de delegati conform sistemului actual ar fi numai opt: o mare economie de efort si bani! Numai ca acesti opt reprezentanti trebuie sa fie purtatorul de cuvant a radioamatorilor din 5-6 judete. Asa ca pentru bunul mers al lucrurilor procedura de urmat ar fi cam urmatoarea: prima data adunari generale pe cluburi-se alege un delegat care sa retina toate propunerile si problemele. Dupa acesta ar trebui organizat o adunare generala pe judet, la care sa participe toti delegatii de la cluburi. Aceasta adunare trebuie sa desemneze un delegat care sa retina toate propunerile si problemele prezentate de cluburi. Bineinteles ca trebuie sa urmeze adunarea generala pe district cu delegati de la judete, care sa aleaga un delegat pentru adunarea generala a FRR, delegat care sa prezinte toate propunerile si problemele prezentate de la judete. E ok, e foarte reprezentativ si democratic si daca acest delegat intradevar va expune adunarii generale toate problemele si propunerile cu care a fost investit totul va merge ca pe roate! Numai ca mintea omului e un filtru mai ingust decat unul de marca de CW, asa ca fiecare va filtra/interpreta mandatarea primita…Va mai aduceti aminte de un joc numit telefonul fara fir?? La un capat spunea cineva “te sarut” iar la ultimul din sir ajungea “te ucid”. Cred ca asa s-ar intampla si cu mandatele provenita de la talpa…adica de acolo de la cluburi. Dar am face o mare economie…nu?

  • Postat de chis mihai anut la data de 2008-02-24 19:45:58 (ora Romaniei)
  • Matematica este exacta...pana in cl a VIII ,apoi..."Daca presupunem ca...atunci..."
    Dupa parerea mea chestionarele de aici sunt puse cu o anumita...tendinta (nu-i asa ca ...1+1 pate sa fie si...2?)
    A fi bine sa vedem , cum s-a scris si in alte comentarii, care este rezultatul=INTERPRETAREA celui care a propus intrebarea...altfel ne ...jucam si noi cu Internetul...ca si copii.
    Din cei aprox 6600 hami YO citi se distreaza citind cele de aici dar cei mai multi nici nu stiu cu ce ne distram , noi, cei care avem acces la WEB...
    Sa auzim de bine.
    73s Dan

  • Postat de Francisc Grunberg la data de 2008-02-24 20:41:54 (ora Romaniei)
  • Adanc, coane Mihai! E atat de clar ca e aproape confuz. Ofer un premiu celui care ghiceste cuvintele gandite, dar inlocuite cu "puncte-puncte" de YO5DAS. Imi incerc si eu norocul: domnia-sa banuieste ca Radioamator.ro pune la cale... o lovitura de palat la... FRR. Am ghicit?

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact