l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Care este sursa cel mai frecvent folosita atunci cand cautati adrese pentru radioamatori romani?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 23-iunie-2008 si s-a incheiat la 29-iunie-2008

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (8)  

  • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2008-06-23 22:01:19 (ora Romaniei)
  • Socotesc radioamator.ro o pagina de inalta tinuta si seriozitate. Ma uit mereu pe pagina OFICIALA a FRR, hamradio.ro. Este vesnic cu 2-3 saptamani ( situatia cea mai fericita!) in urma evenimentelor. Il intelg pe webmaster ca are probleme personale, dar nu il obliga nimeni sa duca aceasta pseudpagina FRR ( de fapt, si pagina ca si stapanul, adica FRR!!!)

  • Postat de Codrut Alecsandrescu la data de 2008-06-23 22:42:34 (ora Romaniei)
  • Mi-a placut faptul ca se fac actualizarile cu promptitudine!
    Succes in continuare!
    Tinand cont de faptul ca nu platesc utilizatorii, mi se pare un serviciu excelent si vreau sa multumesc celor care ijntretin acest site!

  • Postat de Tavy, la data de 2008-06-24 01:33:52 (ora Romaniei)
  • Am votat pentru "o alta sursa". In dec. '07, am aderat la sistemul eQSL.cc. De atunci incarc in sistem Qso-urile. Am ajuns cu 'uploading-ul' in ian. 1986,si, pentru avizarea coresp. respectivi am nevoie de adresele de 'email', asa ca folosesc toate sursele. Cea mai eficace este 'QRZ.COM', mai ales ca semestrial scoate un CD, o minunatzie, unde sunt trecute f. multe detalii:Maiden grid, harta, si, in unele cazuri, adresa 'email'. Ciprian,l-ar putea ajuta pe AA7BQ.
    Actualizatzi-va adresa la callbook-ul YO din 'radioamator.ro'. Daca nu avetzi inca 'email',
    apelatzi la un amic. Domnu' Ciprian, dupa ce mai progresez un pic, v-as ruga sa-mi permitetzi sa va relatez din experientza mea cu 'eQSL.cc.'.Servus, yo5re_tavy.

  • Postat de Victor la data de 2008-06-25 11:02:57 (ora Romaniei)
  • De obicei caut pe radioamator.ro pentru ca este foarte usor. Totusi aici nu sunt toate indicativele si atunci intru la ANRCTI unde il gasesc sigur. Am votat ANRCTI pentru ca e cea mai completa baza de date; in fond ei sunt cei care ne-au dat indicativele.

  • Postat de Kiss Vasile la data de 2008-06-25 12:47:40 (ora Romaniei)
  • Am votat cu ANRCTI,cunoscand cazurii cand pentru mentinerea numarului "SCRIPTIC" al "SPORTIVILOR" zis Radioamatori sunt trecute si cei care au renuntat de mult la aceasta pasiune.Unii dintre ei chiar au trecut in lumea "ingerilor".Probabil este o evidenta mai reactualizat de cat celelalte. '73,.Vasile

  • Postat de George la data de 2008-06-27 14:29:38 (ora Romaniei)
  • Draga Vasile,cred ca partial ai dreptate!
    Cautam adresele unor radioamatori romani,probabil pentru a le expedia un qsl,sau pentru a intra in legatura cu ei.
    Chiar daca unii au renuntat,putem sa le trimitem un qsl pentru un qso anterior,iar despre cei ce nu mai sunt printre noi,aflam cu tristete la qtc-uri...
    73,George

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-06-29 07:44:31 (ora Romaniei)
  • Perfecta dreptate George-YO4AAC! Pe de alta parte, avand in vedere sistemul de cautare - cu ce deranjeaza faptul ca baza de date este mai mare decat strictul "necesar" al unora??????

  • Postat de LINGVAY Iosif la data de 2008-06-29 07:49:12 (ora Romaniei)
  • Sunt nevoit sa pozez aici comentariul pentru YO8AZQ - se pare ca, de 2 zile, "gainarii" au reusit sa blocheze rubrica "comentarii" la aricolul lui adrian. SRI! (la propriu si la figurat) """ - ''Postat de Calin YO3HKW la 2008-06-26 23:50:43 (ora Romaniei) de la adresa 89.114.37.72
    Nu ar fi mai bine ca numele si indicativul celui/celor vizati sa fie scris clar, raspicat? Tot pe dupa deget ... nu se va rezolva niciodata nimic! ANRCTI va putea face ceva daca stie, deci daca e anuntat intr-un fel! FRR nu are nicio treaba cu "colegul" perturbator, din pacate. Succes si ... scrieti mai clar cine face "glume" din acestea! Ce s-ar putea intampla? 73""`-`Stimate Dl.vicepresedinte al FRR! - se vede ca sunteti prospat ales! Din pacate aceste practici NU "glume" sunt vechi - au fost "inventate" si aplicate SISTEMATIC - ani la rand, de catre "echipa de elita" din Baia Mare in timpul CN UUS al YO. Sesizarea scrisa la FRR si la arbitrii concursului s-a facut (puteti verifica fisele de concurs din anul 2006) - masuri: IOC - adica NIMIC - de ce? - pentru ca cei care au organizat si au facut treaba sunt din "cercul de interese" al grangurilor FRR - organizatorul sef, fost acdru militar, scos la reforma (la "pensie" de tanar - pentru "merite" si pregatire profesionala "dheosebite") de tanar, actualmente salariat din fondurile ANS - asa cum am mai arartat - perfect se inscrie pe linia: "Postat de Gabrian YO0RTS la 2008-06-26 13:40:48 (ora Romaniei) de la adresa 92.84.110.128
    La ce te poti astepta de la doi indivizi penali gen YO8WW si YO8TK(ex YO8RTS): inselatorii la concursuri, bisnita transfrontaliera cu echipamente radio si alte gainarii asemenea, neseriozitate extrema ca oameni, spirit de turma si nu hamspirit, iata cateva caracteristici ce-i definesc ca oameni. Baietii continua traditia unui alt YO8 facut celebru de catre 3APG in anii trecuti ca mare globetrotter ce popularizeaza radioamatorismul YO, care de amarat ce era cersea bani de la radioamatori, atat din YO cat si din tarile pe unde ajungea, ca apoi sa vina in YO si sa faca bisnita cu gunoaiele cumparate de acolo cu banii imprumutati. ..." - la care se adauga bisnita cu aparatura donata de la armata, politie, MI etc (adica in loc sa fie data la HAM YO spre folosire, carate in afara tarii si vandute la targiri si piete) etc.
    Deci - daca in urma sesizarilor (nominalizate) scise si orale (anterioare) CA FRR, arbitrii NU au luat masuri atunci - de ce ar lua acum? Si .... daca NU SE IAU MASURI .. de ce nu s-ar face in continuare????? In concluzie -buba este la salriatii (directi / indirecti) ai FRR si a membrilor CA ai FRR "alesi" de catre acestia - ("democratic", cu mana fraierilor, credululor - evident)! Domnule vicepresedinte - credeti ca sunt sanse ca macar de data asta sa se ia in serios problema disciplinei de concurs - sau ne pregatim din nou de fraudarea grosolana a concursului IARU HF, pe urma CN UUS etc.!? Ma scuzati ca adreses Dvs. intrebarea - cel mai nou si cel mai nevinovat in cauza - DAR - toate sesizarile scrise si intrebarile verbale pe tematica adresate secretarului general FRR, Presedinte FRR, sef comisie UUS al FRR - au ramas ignorate -fara raspuns!"""

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact