hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ce credeti, daca priviti retrospectiv ultimii ani, petreceti mai mult timp in trafic, sau mai putin?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 20-decembrie-2010 si s-a incheiat la 27-decembrie-2010

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

 • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2010-12-20 18:41:59 (ora Romaniei)
 • Anul acesta mi-am procurat o statie noua (dar la mana a doua), am mai construit o antena noua si de aceea am petrecut mai mult timp in trafic. La fel s-ar fi petrecut lucrurile si daca as expesimentat altceva dar tot nou. Cred ca in mare masura cam toti radioamatorii petrec, pe o anumita prioada, ceva mai mult timp in trafic cand finalizeaza ceva nou, motive sunt multe si usor de inteles. Dea aceea consider ca analiza raspunsurilor nu denota vreo influenta sociala sau organizatorica ci mai mult anumite realizari personale. 73!

 • Postat de Vasile la data de 2010-12-20 21:37:17 (ora Romaniei)
 • Cu avansarea anilor,mai putin ma deplasez in portabil. M-am facut mai comod,cu totul ca pe mine nu ma afecteaza RECESIUNEA atat de mult trambitata. Poate pasiunea de la VHF la VLF *136KHz* ma determina sa stau mai putin langa statii. Poate la vara voi lucra mai mult. La multi ani si 73 Tutulor.

 • Postat de Dan la data de 2010-12-20 23:59:11 (ora Romaniei)
 • Din pacate partea profesionala mananca din ce in ce mai mult timp, anul ce tocmai se pregateste sa ne paraseasca am folosit mult mai putin statia decat anul trecut. Pot spune ca am facut mai mult trafic SWL decat ca radioamator de emisie... Cine stie, poate anul viitor va fi mai ok din punct de vedere radio.

 • Postat de Miki (yo5ajr) la data de 2010-12-21 12:49:09 (ora Romaniei)
 • Convulsiile economice in mod real influenteaza psihicul dar radioamatorismul si lucru in benzi (pt. mine contestele si cate un DX) in mod benefic "indulcesc" existenta. In totdeauna trebuie sa caut ceva "provocare" tehnica care ridica moralul - de ex. planuri "secrete" de viitor in upgradari a statiei si a parcului de antene etc. Cred ca radioamatorismul in mod real ajuta benefic in "navigatia" noastra pe apele involburate si tulburi dar efemere a societatii.

 • Postat de Vasile la data de 2010-12-22 17:21:37 (ora Romaniei)
 • Anul 2010 pentru mine a insemnat F.MULT deoarece am revenit la RADIO dupa o absentza de cca 10 ani !
  I-comul 751 cu toate ca avea peste 3 decenii, functziona impecabil cu 50W OUT pe un Inverted V nu tocmai GROZAV !Ca dovada,am *mers* in toate concursurile YO fara ca sa fac performantza !Sper ca in anul 2011 sa-mi aduca MOS eBay un alt TRCV mai nou si mai pereformant !
  LA MULTZI ANI TUTUROR CARE AU FACUT AFACERI CU MINE SI NU AU FOST PACALITZI !Toate cele DORITE !
  73s VASILE !
  !

 • Postat de Lari la data de 2010-12-24 18:44:55 (ora Romaniei)
 • Distinsii mei colegi de hobby au expus cam tot ce vroia sa scrie si subsemnatul.Este greu cand zilnic vii dupa oerle 18,30-19,00 sa votezi optiunea nr.1......hi !!! Craciun fericit.Cu aceeasi consideratie, pentru toti colegii radioamatori,Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.PS-,,si eu inrosesc transcieverul pe rx...hi'' in putinul timp cat stau in shack.

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact