hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Intentionati sa participati la Simpozionul YO care se va desfasura in acest an la Baia Sprie in perioada 12-14 august 2011?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 24-iulie-2011 si s-a incheiat la 1-august-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (2)  

 • Postat de Adrian Voica (yo2bpz) la data de 2011-07-25 16:50:42 (ora Romaniei)
 • Cred ca simpozioanela nationale trebuie organizate DE CATRE FRR( nu de catre cluburi afiliate, nu este simpozionul lor!) si tinute in zone mai centrale ale tarii (dar mai nou Tr. Severin, Baia Mare, Tulcea, Alexandria...). Asa devin simpozioane zonale care nu prea pot face concurenta celor consacrate (Pecica, Pitesti, Iasi, Buzau, Deva, Buzias, etc. ). Altfel, tot respectul pentru cei care se inhama la asa ceva, stiind ca vor avea mari greutati si serioase cheltuieli personale NERAMBURSABILE!

 • Postat de Vasile (yo5fmt) la data de 2011-07-28 20:58:32 (ora Romaniei)
 • Cu parere de rau a trebuit sa votez NU din cauza ca se suprapune peste o exursie cu familia prin Eu planificata cu mult inainte. Locatia este minunata, a mai fost acum vre-o 8-9 ani Simpo YO, simpo care a fost o reusita din toate punctele de vedere. Merita sa strabati distante mari din orice colt al tarii pentru a participa! Succes organizatorilor si distractie placuta celor care vor fi acolo!

  Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Comentariu *
  Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact