l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Cat de frecvent vizitati Radioamator.ro (cu aproximatie)?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 19-decembrie-2011 si s-a incheiat la 26-decembrie-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

  • Postat de Vasile la data de 2011-12-20 13:20:12 (ora Romaniei)
  • Am descoperit acest sait prin 2007 cand nu mai activam ca radioamator!Ulterior m-am reactivat in urma unei discutii cu YO9BYG,caruia ii multumesc !Din 2010 pana acum am vizitat aces sait saptamanal iar in ultima vreme si de 3 ori/zi !Multe multumiri celor care s-au gandit si au finalizat acest sait !

  • Postat de Florentin la data de 2011-12-21 23:57:41 (ora Romaniei)
  • La mine am setat browser-ul pe "home" pentru acest site, de regula. Avand in vedere faptul ca-l deschid de cateva ori pe zi, vad comentarii noi pe forum care deja au inceput sa ma .... puna pe ganduri, asa ca o sa schimb pe altceva, poate pe "blank". Deja imi este lehamite de mentalitatea unora care au pierdut realitatea cu situatia noastra "ham-radio" din YO si se considera atotstiutori, plecand de la lucruri simple, s-a ajuns la VORBE MARI. Asa ca o sa am grija sa nu mai accesez direct radioamator.ro, sa nu mai fiu tentat sa citesc ineptiile si jignirile unora de tipul GIGI CONTRA sau ATOTSTIUTORILOR ... si uite asa mi-am facut de lucru ( cred ) exprimindu-mi parerea!!
    Sa te tii coane fanica suturi ..HI, dar nu m-am putut abtine ...
    SARBATORI FERICITE si noi "succesuri" in dezbateri. Sa va duca mosul ce-mi doresc si mie.

  • Postat de Lari la data de 2011-12-22 21:20:49 (ora Romaniei)
  • Sunt zile cand accesez de cateva ori,dar nu trece o zi fara sa accesez aceasta pagina.Sunt trist, uneori cand vad ca ,,se pune atata patima'' in probleme care ar trebui sa fie extrem de simple.Dar si in hobbyul nostru ca si in societatea din Romania se urmeaza ,,trendul’’ de disolutie,de dezbinare si explodeaza tot ceea ce s-a acumulat mai rau in fiinta umana in ultimii ani in aceasta lunga perioada de tranzitie de care nu mai scapam.Nu vreau sa intru in polemica cu niciun coleg radioamator.SARBATORI FERICITE,LA MULTI ANI,Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

  • Postat de Lari la data de 2011-12-22 21:24:51 (ora Romaniei)
  • SCUZE,merita felicitat Ciprian pentru efortul depus.Sanatate si sa ai putere de munca.De asemenea Ciprian sa treci peste ,,rautatile'' unor colegi aici pe site.Lari,YO9CSM,ALEXANDRIA.

  • Postat de Sebastian la data de 2011-12-23 02:42:34 (ora Romaniei)
  • Aceasta intrebare chiar a fost o intrebare pe cinste, ma bucur foarte mult ca exista un site al radioamatorilor din Romania si este foate bine structurat si cu enorm de multe informatii utile chiar si pentru mine ca ne fiind radioamator. In viitorul apropiat sper sa ma numaesc si eu coleg cu voi avand si eu un "YO". Va salut pe toti si va doresc sarbatori fericite tuturor prietenilor "YO".
    Sebastian - Oradea

  • Postat de VILI la data de 2011-12-23 16:09:06 (ora Romaniei)
  • Buna ziua1
    Site-ul este de referinta pentru mine. Citesc tot ce se publica, mai postez din cand in cand pe forum.
    E foarte ok.
    Ce cred ca ar fi mai bine? Sa fie structurata rubrica "diverse"! Celelalte rubrici sunt "ergonomic" asezate in pagina si sunt bine definite.
    Va doresc la toti - si mai ales lui Ciprian - Sarbatori fericite si La multi ani.
    73 de Vili, yo3heb

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact