hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Doriti infiintarea Asociatiei Radioamatorilor de Emisie Receptie din Romania (ARERR)? (Mai multe informatii)
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 20-februarie-2012 si s-a incheiat la 27-februarie-2012

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (17)  

  • Postat de Ciprian (n2yo) la data de 2012-02-20 20:55:33 (ora Romaniei)
  • Inteleg atitudinea pasionala a unor radioamatori fata de subiectul acestui sondaj, dar invit pe toti cei care decid sa voteze sa se abtina de la comiterea de fraude. Regula #1 este: "Aveti dreptul la un singur vot". Activitatea la acest sondaj este monitorizata in permanenta. 73s de Ciprian N2YO

  • Postat de Costi la data de 2012-02-21 10:45:49 (ora Romaniei)
  • Azi, 21 feb 50 voturile DA si 127 NU sunt pe cinstite? Am votat NU din simplu motiv ca NU numele federatiei este vinovat...

  • Postat de toto niculescu la data de 2012-02-21 16:16:14 (ora Romaniei)
  • am votat DA.
    Consider ca foarte bine vor conlucra cele doua.
    In FRR activeaza cluburile si Asociatiile afiliate,care fac sport de performanta ,participa cu radioamatori legitimati , in competitii sportive si sunt pasionati de concursuri,castigarea de titluri onorifice.
    Se cunoaste ca Agentia Nationala, subventioneaza numai sportul de performanta.
    In dorita Asociatie se pot inscrie direct ce-i care sunt pasionati de activitati distractive,constructii, DX-uri ,QSO-uri interminabile,interferente ...etc.
    Radioamatorii au dreptul la libera asociere ca toti cetatenii tarii noastre.
    Nu vad de ce nu ar merge mai departe activitatea competitionala a FRR !
    Cu ce a deranjat S.R.R. activitatea FRR ????
    Sa auzim numai de bine !
    yo7ft

  • Postat de Safriuc V la data de 2012-02-22 13:56:16 (ora Romaniei)
  • Am votat NU, dar daca 74 de radioamatori vor sa infinteze o asociatie, au tot dereptul. Pot fi un milion care nu vor sa fie membri acestei asociatii, pot vota NU, aceasta nu le ingradeste dreptul la asociere la cei care doresc acest lucru. Le doresc succes.

  • Postat de Buta Andrei la data de 2012-02-22 18:50:31 (ora Romaniei)
  • Am votat NU deoarece prea suntem bolnavi de dictonul ?Divide et impera?.
    Nu stiu ce e de stapinit in domeniul nostru dar putera unei asociatii sta in felul in care conlucreaza membrii ei.
    Andrei

  • Postat de niculae ion la data de 2012-02-22 20:37:31 (ora Romaniei)
  • Parerea mea este, ca cei care vor o schimbare au votat DA,iar acei conservatori[trecuti de o anumita virsta]voteaza NU.Astia sintem noi ROMANI,facem de 20 deani politica si tot in 1990 ajungem,acolo de unde am plecat Noi nu o sa ajungem ;NICIODATA ''acolo unde vrem sa ajungem,daca nu ne debarasam de prostia pe care o avem si nu culegem roadele celor cu mai multa minte decit noi.Din 90 facem numai politica pe la colturi,cind se ridica cieva cu o idee buna,apar circotasi,ca e sucita ca e invirtita si se pare ca tot acolo ajungem,dec vorba multa fapte; CIUCIU' 73 si sanatate

  • Postat de Safriuc V la data de 2012-02-23 13:29:15 (ora Romaniei)
  • Dupa ce mai facut conservator, prost, batran, carcotas, ca fac politica pe la colturi, ma asteptam sa susti cu argumente pledoaria, dar "ciuciu". Eu nu vreau sa "culegem roadele celor cu mai multa minte", nu astept nimic de pomana. Cred ca am dat un raspuns pripit, sunt deacord cu infintarea dar nu doresc sa fac parte dintr-o noua asociatie. Asa ca domnule Nicolae iti urez succes in noua intreprindere si imi permit sa iti sugerz ca daca nu esti deacord cu parerea altuia nu e nevoie de jigniri, iar daca tot a-ti cazut in pacat un cuvant cum ar fi "scuze" ar mai putea repara cate ceva.

  • Postat de vali la data de 2012-02-23 16:02:11 (ora Romaniei)
  • Pentru a infiinta o asociatie , nu ma intereseaza cine nu e de acord cu infiintarea ei, ci doar cine doreste sa devina membru,sa faca parte din ea.Deci intrebarea ar trebui reformulata, cam ceva de genul:doriti sa faceti parte dintr-o noua asociatie a radioamatorilor din romania? Cine doreste , poate vota , cine nu doreste, il rog sa nu se osteneasca , votul lui ,se subintelege.Nu ne intereseaza decit strict cei care agreaza ideea. Este extraordinar ca aproape 100 de persoane doresc asta , sa vedem ,la momentul adevarului, citi vor ramane!!!73!!!!!

  • Postat de niculae ion la data de 2012-02-23 17:26:43 (ora Romaniei)
  • Pentru YO5PEZ.Domnule Safriuc,imi cer SCUZE daca v-am jignit cu cu vorbele mele,dar toate acele remarci au fost adresate adevaratilor CIRCOTASI care stau pe la colturi si birfesc,acelor care nu vor sa isi spuna parerea 'PUBLIC;.Intentia mea a fost sa ,Nu, jignesc pe nimeni,ci a fost un punct de vedere al meu personal. M-am saturat de atita birfa din domeniul nostru,al radioamatorilor,de atita lupta pentru functi.E o vorba:MUNTII NOSTRI AUR POARTA, NOI, CERSIM DIN POARTA IN POARTA.SAU DESTEAPTATE ROMANE PINA NU E PREA TIRZIU.Eu sper ca totul se va rezolva,timpul isi va spune cuvintul.Cei care se considera jigniti prin aceste cvinte imi cer sincer ;SCUZE'.Va multumesc si sa auzim numai de bine.73

  • Postat de vali la data de 2012-02-23 21:13:54 (ora Romaniei)
  • Replica pt. yo7ft,
    Suntem onorati ca dvs. de la inaltimea functiei care o detineti in FRR, aprobati aceasta initiativa, dar totusi , cred aceasta functie va obliga la mai mult decit un modest comentariu!Pe de alta parte , cunoastem si noi ca ANTS-ul finanteaza sportul ,in general si performanta sportiva in special.Totusi ,in cazul de fata nu vad legatura intre cele doua (ANTS si performanta)Sau va referiti ,poate la performanta de pomina a echipei care s-a vrut reprezentanta Romaniei in acel concurs cu acele rezultate care ne-au umplut de ""MANDRIE""".Cam astfel de performante finananteaza ANTS-ul (din banii nostrii, desigur).Si ,din curiozitate, care a fost pozitia presedintelui C.A. al FRR, fata de acest eveniment? Am cautat pe toate paginile radioamatoricesti si n-am gasit nimic, poate ca o aflu acum!!In rest , corecta pozitia de a incuraja infiintarea a cit mai multor asociatii, poate ca infiintam o liga (ca a lui Mitica ,la fotbal) si organizam si un campionat.Ar fi interesant, daca n-ar exista ,in echipa FRR, competitori cu anumite ....antecedente, si s-ar putea sa vicieze rezultatele!!In rest 73 si succes(electoral)in alegeri!!

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2012-02-25 13:48:34 (ora Romaniei)
  • "Ce facem draga, il spalam pe acesta sau facem altul !?" Va amintiti poanta ? Copilul jucaus cazuse in hazna. Se pare ca asta am vrea sa facem si noi. Sa facem alta Asociatie. Divizarea energiilor FRR-ului au inceput cu ceva timp in urma. YO8-ul s-a retras din YR0HQ. Si ne-am pomenit toti ca si copilul cel jucaus. Murdari ! In naivitatea mea, am tot asteptat sa ni se explice, cum de a fost posibil sa se faca asemenea greseli. Si ca nu se va mai repeta. Ca vor incepe cu retragerea de la conducerea sub orice forma a FRR-ului. Dar vor participa cu toate energiile pentru o imagine normala a radioamatorismului YO. Am votat NU. SRR-ul ajunge, dar sa-si deschida larg portile. Iar FRR-ul cu un statut scurt si clar. Am tot citit actualul statut al FRR. Peste 100 de articole cu numeroase aliniate. FRR-ul imi aparea ca ceva impersonal, dar foarte autoritar. Am citit, am recitit si pana la urma am inteles : persoana cu cele mai multe si clare atributii este Secretarul General Federal. Restul este o varza. "Vai de mama noastra !" Asa spunea de multe ori ing. Vasile Ciobanita, D-zeu sa-l odihneasca ! 73s ! yo4si.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2012-02-25 16:02:58 (ora Romaniei)
  • Sa privim ce spune UBA despre concursul lor:
    The UBA has the honour to announce that this contest will be challenged under the Patronage of the EC Commission, responsible for Communication, Information and Culture.
    Deci este concurs, dar nu este sport. Este COMUNICARE, INFORMATIE si CULTURA .
    Sa luam aminte ! 73s !

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2012-02-25 18:50:02 (ora Romaniei)
  • YO8 s-a retras din YR0HQ... cind ?. In ultimii 3 sau 4 ani YO8KRR a facut 80 m ssb in IARU, bine sau rau nu stiu... asa ca... restul mai tirziu, inclusiv despre asociatii gen "colegu"
    73! de yo8cln

  • Postat de MIHAI (yo3hui) la data de 2012-02-25 19:48:31 (ora Romaniei)
  • De ce nu..? Orice se face in plus pentru Radioamatori este bine venit.Ptr. asta suntem o comunitate libera.Putem ..daca nu vor exista orgoli, sa trecem si peste alte Bariere...Omul intodeauna a cautat senzationalul si Misterele..Nu mai asa vom putea sa evoluam mai departe.Nu ma multumesc cu atat.

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2012-02-26 15:49:28 (ora Romaniei)
  • IMI CER SCUZE celor din YO8 care nu au fost implicati in acea tarasenie. Este o greseala grava, pe care mi-o asum. Mircea = yo4si.

  • Postat de ghita (yo8cln) la data de 2012-02-26 16:14:10 (ora Romaniei)
  • Eu i-mi cer scuze, pt. ca v-am corectat poate un pic cam brutal!Am o stima deosebita fata de dvs. DR OM Mircea,acum cca 35 de ani, cind am primit autorizatie de receptor, dvs. fiind printre primii care mi-au trimis un qsl dupa confirmarea receptionarii qso-ului.
    73! de yo8cln

  • Postat de Florentin (yo9cho) la data de 2012-02-28 00:37:59 (ora Romaniei)
  • Trag concluzia ca avem 73.8% sportivi si restul radioamatori.

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact